در همین رابطه برخی خبرگزاری های غربی همچون رویترز و آسوشیتدپرس از مذاکرات آمریکا و رژیم صهیونیستی در این رابطه خبر می دهند.
برای مثال رویترز با مخابره این خبر به نقل از یکی از مقامات ارتش آمریکا می نویسد: دو طرف ( واشنگتن و تل آویو) تلاشهای خود را پیش از انتشار گزارش آمانو افزایش داده داده و اعلام کرده اند از ادعاهای موجود در گزارش آمانو علیه ایران حمایت خواهند کرد.
این مقام آمریکایی که اشاره ای به نام وی نشده مدعی شده که امروز جدی ترین تهدیدی که آمریکا و منافع آن را تهدید می کند ایران است.
به نوشته این خبرگزاری، ادعا می شود یکی از موارد موجود درگزارش آژانس بندی است که می گوید ایران یک محفظه فولادی بزرگ برای انجام انفجارهای قوی که از آنها در تسلیحات اتمی استفاده می شود، تهیه کرده است.
از سوی دیگر "شیمون پرز" رئیس رژیم صهیونیستی در گفتگو با شبکه دو تلویزیون این کشور مدعی شده که شانس استفاده از دیپلماسی در برابر ایران از دست رفته و بنابراین استفاده از گرینه نظامی محتمل است.
پرز در پاسخ به پرسش تحریک آمیز این شبکه مبنی بر اینکه "اگر حوادث به سمت استفاده از گزینه نظامی به جای استفاده از دیپلماسی پیش برود" موضوع اسرائیل چه خواهد بود گفت: من هم چنینی عقیده ای دارم. پیش بینی من این است که سازمانهای اطلاعات کشورهای درگیر با موضوع هسته ای ایران در حال تماشای گذر زمان در این رابطه هستند و به رهبران خود هشدار داده اند که زمان زیادی در این رابطه باقی نمانده است.
اما این فقط آمریکا و رژیم صهیونیستی نیستند که اقدامات ضد ایرانی خود را در روزهای اخیر شدت داده اند بلکه "نیکلا سارکوزی" رئیس جمهور فرانسه نیز دیروز جمعه در نشست جی بیست گفته بود: اگر موجودیت اسرائیل به خطر بیافتد فرانسه ساکت نمی ماند.
بر اساس این گزارش، گزارش آمانو تا چند روز دیگر منتشر می شود و این در حالی است که در روزهای گذشته اعلام شده بود.
آمریکا در حال وارد کردن فشار بر "یوکیو آمانو" مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی است تا وی گزارش محرمانه خود درباره برنامه هسته ای ایران را منتشر کند، اما چین و روسیه معتقدند که آمریکا و آژانس باید انتشار این گزارش را به تاخیر انداخته و در زمان دیگری اقدام به انتشار آن کنند.

نظر شما