به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های عراق، زائران عراقی و غیر عراقی برای زیارت مراقد مقدسه همزمان با روز عرفه در این مکانهای مقدس حاضر شدند.
هر سال زائران فراوانی از داخل و خارج عراق برای شرکت در مراسم معنوی و روحانی دعای عرفه امام حسین(ع) در روز عرفه به کربلای معلی عزیمت می کنند.
یک منبع در استانداری کربلا اعلام کرد تعداد بسیار زیادی از زائران عرب و غیر عرب به شهر کربلا آمدند تا در مراسم معنوی دعای عرفه شرکت کنند.
طرفهای ذیربط در کربلا برای حفظ امنیت زائران سالار شهیدان جهان، حضرت امام حسین(ع) طرحهای امنیتی و خدماتی را برای ارائه تسهیلات و خدمات به آنها وضع کردند.
این منبع افزود : شهر کربلا هم اکنون مملو از جمعیت زائران حسینی است در حالی که تنها 315 هتل در این شهر وجود دارد و آن هم از سوی زائران رزرو شده بود و هم اکنون جمعیت میلیونی در کربلای معلی به سر می برد.
زائرانی که به شهرهای کربلا و نجف رفته اند، اوضاع امنیتی این شهرهای مقدس را با وجود حضور میلیونها زائر خوب توصیف کرده اند.
هم اکنون میلیونها نفر در عتبات عالیات به ویژه در کربلای معلی و نجف اشرف با توجه به شب عید قربان حضور دارند.
نظر شما