حمید درخشان در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین وضعیت تیم فوتبال پرسپولیس و همچنین نتایج اخیر این تیم گفت: به نظر من نباید فریب برتری پرسپولیس مقابل ناسیونال پاراگوئه را خورد، چون این تیم همچنان در بحران است.
وی افزود: برخلاف نظر برخی از کارشناسان من همچنان اعتقاد دارم پرسپولیس در بحران است چون بردن تیمهایی مانند مس رفسنجان و ناسیونال پاراگوئه نمی تواند یک آزمون جدی برای این تیم باشد. علاوه بر این باید بگویم در بازی تیمهای پرسپولیس و داماش نتیجه تساوی عادلانه بود. با این شرایط معتقدم که هنوز اتفاق چشمگیری در تیم فوتبال پرسپولیس رخ نداده است.
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: مسئولان باشگاه پرسپولیس نباید دائما در رسانهها از مذاکره با مربیان خارجی صحبت کرده و برای استیلی فرصت تعیین کنند، چون این موضوع باعث می شود که تمرکز سرمربی برهم خورده و موجب می شود بازیکنان از او به خوبی حرف شنوی نداشته باشند.
وی همچنین در خصوص صحبتهایی که پیرامون حضور مربی خارجی و به ویژه دنیزلی در تیم پرسپولیس مطرح می شود، تاکید کرد: طی سالهای اخیر کدام مربی خارجی توانسته پرسپولیس را قهرمان کند؟ حتی دنیزلی هم نتوانست این کار را انجام دهد و دلیل این موضوع هم کاملا مشخص است چون مربی خارجی برای موفقیت نیاز به ابزار لازم و زیرساخت دارد.
درخشان در مورد مذاکرهاش با باشگاه گسترش فولاد و همچنین بازگشتش به تیم شهرداری تبریز گفت: من با مسئولان باشگاه شهرداری تبریز هیچگونه مذاکرهای نداشتم و تنها با مسئولان باشگاه گشترش فولاد مذاکره کردم. از آنجائیکه نمی خواهم در لیگ یک مربیگری کنم، پیشنهاد باشگاه گسترش فولاد را رد کردم.
نظر شما