پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ آبان ۱۳۹۰، ۸:۳۶

فرهادی به مهر خبر داد:

سیمای البرز تا 22 بهمن بر روی آنتن می رود

سیمای البرز تا 22 بهمن بر روی آنتن می رود

کرج - خبرگزاری مهر: استاندار البرز گفت: به بهره برداری از استودیو پخش محلی و خبر صدا و سیمای البرز، تا 22 بهمن برنامه های محلی و پخش خبر بر روی آنتن البرز می رود.

عیسی فرهادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از مشکلات در مسیر راه اندازی سیمای استانی البرز، فراهم نشدن ساختمان فنی و تجهیزات مورد نیاز پخش بود.

وی افزود: از همین رو بر اساس آخرین پیگیریها مقرر شد، ساختمان دانشگاه پیام نور به صدا و سیمای البرز واگذار شود.

فرهادی همچنین از خرید ساختمان موجود برای بخش اداری صداو سیما البرز در جهانشهر نیز خبر داد و گفت: راه اندازی موقت شبکه استانی البرز نیز در همین محل خواهد بود.

وی یادآور شد: تلاش می شود با بهره گیری از توان موجود و تجهیزات مورد نیاز استودیو پخش خبر و پخش محلی ایجاد شود.

فرهادی پیگیری راه اندازی استودیوهای فوق را از طریق ساختمان دانشگاه پیام نور عنوان کرد.

وی از سرعت گرفتن عملیات بهره برداری از آنتن سیمای استانی البرز خبر داد و گفت: تلاش می شود با برنامه ریزی صورت گرفته تا 22 بهمن ماه سال جاری بخش خبر استان و برنامه های محلی بر روی آنتن برود.

فرهادی راه اندازی صدا و سیمای استان را از مطالبات مهم مردمی برشمرد که به آن جامه عمل پوشانده خواهد شد.

کد خبر 1454635

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha