پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ آبان ۱۳۹۰، ۱۴:۴۳

در حاشیه G20 اتفاق افتاد؛

گفتگوی مخفیانه اوباما و سارکوزی/ نتانیاهو دروغگویی که مجبوریم با او کار کنیم

گفتگوی مخفیانه اوباما و سارکوزی/ نتانیاهو دروغگویی که مجبوریم با او کار کنیم

یک روزنامه فرانسوی اخیرا گفتگوی در گوشی اوباما و سارکوزی را در حاشیه نشست گروه 20 منتشر کرده که در آن رئیس جمهور فرانسه نتانیاهو را فردی دروغگو خوانده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه سور ایماژ فرانسه، "نیکلا سارکوزی"اخیرا در حاشیه نشست گروه 20 که در شهر کن فرانسه برگزار شد به "باراک اوباما" گفته است که نتانیاهو دروغگوست. رئیس جمهور آمریکا نیز در پاسخ به وی گفته من مجبورم هر روز با وی کار کنم!

در ادامه این گفتگوی غیر علنی بحثی میان اوباما و سارکوزی درباره مسئله فلسطین شکل می گیرد که طی آن رئیس جمهور آمریکا از رای موافق پاریس به عضویت فلسطین در یونسکو در حالی که آمریکا به شدت مخالف آن بوده، انتقاد می کند.

در ادامه این صحبتها گفتگویی میان این دو درباره نتانیاهو صورت می گیرد، که طی آن سارکوزی می گوید: نمی توانم دیگر او ببینم، نتانیاهو فردی دروغگوست. در پاسخ به وی اوباما می گوید: تو از نتانیاهو بدت می آید، اما من هر روز مجبور به برخورد با وی هستم.

در ادامه این گفتگوی خصوصی اوباما از سارکوزی تقاضا می کند که از فلسطینیان بخواهد از تلاش برای عضویت کامل در سازمان ملل دست بردارند.

کد خبر 1455163

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha