به گزارش خبرنگار مهر، حسین امیدمقدم صبح سه شنبه در بازدید از ستاد سرشماری نفوس و مسکن شهرستان زنجان سرشماری نفوس و مسکن و دریافت اطلاعات را بسیار مهم توصیف کرد و افزود: این موضوع همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و اهمیت سرشماری نفوس و مسکن بهقدری است که آغاز این حرکت با صدور فرمان ریاست جمهوری بوده است.
وی ادامه داد: تاکنون در راستای این سرشماری حدود 525 هزار کیلومتر پیمایش در سطح استان انجام شده و تا پایان سرشماری این میزان حدود 750 هزار کیلومتر خواهد شد و 300 خودرو نیز به صورت تمام وقت در اختیار ستاد استان قرار دارد.
امید مقدم افزود: با وجود وضعیت نامطلوب آب و هوایی خوشبختانه تاکنون همه کارها بر طبق زمانبندی پیش رفته و این در حالی است که حدود هزار و 600 نفر در امر سرشماری استان زنجان شرکت دارند.
نظر شما