پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۱۸ آبان ۱۳۹۰، ۸:۵۸

کامران کریمی:

26 هزار هکتار از مزارع روانسر زیر کشت گندم و جو رفت

26 هزار هکتار از مزارع روانسر زیر کشت گندم و جو رفت

روانسر ـ خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسر گفت: تاکنون در سطح 26 هزار هکتار از مزارع این شهرستان کشت غلات گندم و جو انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، کامران کریمی گفت: تاکنون در سطح 26 هزار و 625 هکتار از مزارع شهرستان روانسر، کشت غلات گندم و جو انجام شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان روانسر افزود: وسعت اراضی روانسر 62 هزار هکتار است که امسال 57 هزار و 500 تن گندم از مزارع این شهرستان برداشت شده است.

وی تاکید کرد: انتظار می رود تا پایان فصل کشت 30 هزار هکتار از مزارع شهرستان روانسر به کشت غلات اختصاص یابد.

کریمی در پایان با اشاره به رواج کشت مستقیم غلات در این شهرستان افزود: عدم نیاز به شخم و دیسک و هرنوع آماده سازی زمین در فصل پاییز از مزایای این نوع کشت است که پیش بینی می شود در سال زراعی جاری بیش از 300 هکتار از اراضی این شهرستان توسط دستگاه کشت مستقیم غلات کشت شود.
 

کد خبر 1455641

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha