به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، "کارن کراشار" سخنگوی سازمان مهاجرت و تابعیت آمریکا در سال 2002 که در سال 1999 "هرمان کاین" را متهم به آزار و اذیت جنسی کرده بود، بار دیگر پرونده خود را به جریان انداخته است.
هرمان کاین نیز سابقه کار در این سازمان دارد و البته در سال 1999 به فعالیت خود در آن پایان داده و پس از خروج کاین از این سازمان، کراشار شکایت خود را مطرح کرده است.
شکایت کراشار مربوط به اواخر سال 1999 و زمانی است که او به دلیل تصادف شدید درخواست کار در منزل را کرده بود اما روسای وی در پاسخ وی یک نامه الکترونیکی ( ایمیل ) را برای او ارسال کرده اند که این نامه حاوی نکات جنسی بوده است.
در بخشی از این نامه الکترونیکی مردان و زنان به دستگاه رایانه تشبیه شده و آمده است : مردان شبیه رایانه هستند چون برای جلب توجه آنها باید آنها را روشن کرد و زنان نیز همانند رایانه هستند چون کوچکترین اشتباه شما در حافظه بلند مدت آنها باقی می ماند.
کراشار دومین زنی است که با ظاهر شدن در برابر خبرنگاران شکایت خود علیه کاین را علنی می کند. وی همچنین پیشنهاد برگزاری یک کنفرانس خبری با حضور تمامی زنانی را داده که از هرمان کاین شکایت دارند.
روز دوشنبه نیز زنی با نام "شارون بیالک" با حضور در رسانه های آمریکایی خود را به عنوان کسی معرفی کرد که از سوی کاین مورد آزار و اذیت قرار گرفته است.
نظر شما