پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ آبان ۱۳۹۰، ۱۱:۲۱

در گفتگو با مهر عنوان شد:

هرگونه برنامه‌ریزی برای فرآوری بذر بلوط غیراقتصادی است

هرگونه برنامه‌ریزی برای فرآوری بذر بلوط غیراقتصادی است

رئیس جامعه جنگلبانی گفت: هرگونه برنامه ریزی برای فرآوری بذر و میوه بلوط با توجه به وضعیت جنگلهای بلوط زاگرس غیر اقتصادی و اتلاف سرمایه است.

کاظم نصرتی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: در حال حاضر وضعیت جنگلهای زاگرس به قدری بحرانی است که هرگونه دخل و تصرفی درآن از آستانه تحمل این جنگلها خارج است و منجر به نابودی هرچه بیشتر آنها می شود.

به گفته وی، متأسفانه با وجود اینکه قانون برای هرگونه فعالیت اقتصادی و صنعتی در منابع طبیعی ضوابطی تعیین کرده ولی به این ضوابط  توجهی نمی شود.

وی با اشاره به اینکه جنگلهای زاگرس در حال حاضربیشترین مشکلات و معضلات را در عرصه‌های منابع طبیعی دارند اظهار داشت: برنامه ریزی برای جمع آوری بذر های بلوط که عامل تجدید حیات نیم بند بلوط های زاگرس هستند بسیار غیر علمی و نابخردانه است.

نصرتی با اشاره به تجدید حیات کند بلوط و عوامل متعددی که این جنگلها را تهدید می کند افزود: از آنجایی که دستگاههای دیگر منابع طبیعی را ملک شخصی خود می پندارند بدون در نظر گرفت ارزش اکولوژیک این منابع هر گونه اقدام فعالیتهای اقتصادی ناپایدار در آن می کنند.

وی با بیان اینکه مخالفت سازمان جنگلها با احداث کارخانه فرآوری محصولات بلوط در جنگلهای زاگرس بسیار به جاست تصریح کرد: احداث چنین کارخانه ای غیر اقتصادی است و ضمن تخریب بیشتر جنگلهای زاگرس بخش عظیمی از سرمایه ها و تسهیلات بانکی را هدر داده و مانند بسیاری از دیگر کارخانه ها در گوشه کنار کشور سالها بدون هیچ گونه اشتغال زایی معطل و تعطیل باقی می ماند.

به اعتقاد نصرتی، البته بسیاری از اینگونه فعالیتهای اقتصادی در سالهای اخیر به بهانه های اشتغال زایی است ولی هدف عمده آنها دخل و تصرف اراضی ملی است.
 

کد خبر 1456365

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha