پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آبان ۱۳۹۰، ۱۱:۳۱

ایاز خبر داد:

طرح "حاضرین به غایبین بگویند" در مشهد برگزار می شود

طرح "حاضرین به غایبین بگویند" در مشهد برگزار می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: شهردارمنطقه یک از برگزاری جشن ولایت و اجرای طرح "حاضرین به غایبین بگویند "در این منطقه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود ایاز صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه جشن ولایت 23 آبان و با حضور مسئولان شهری و شهرداری منطقه برگزار می شود، اظهار کرد: این طرح برگرفته از خطبه های غدیر است که در 10 مدرسه سطح منطقه به اجرا می رسد.

وی درخصوص جزئیات این طرح گفت: در محیط مدرسه بنرهایی که حاوی تصویر و نوشته است نصب می شود و راوی برای دانش آموزان توضیحات لازم را خواهد داد و پس از آن 2 استاد این حوزه به شبهات پاسخ می دهند.

ایاز افزود: نقاشی با موضوع غدیر، خلاصه نویسی از صحبت اساتید، روزنامه دیواری و حفظ خطبه غدیر از جمله مسابقاتی است که در پایان این طرح برای دانش آموزان برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این مراسم از برگزیدگان جشن های عید تا عید که هر هفته در محله های منطقه برگزار می شد و برگزیدگان مسابقات محلات آقایان در هشت رشته  نیز تقدیر خواهد شد.

ایاز یکی از شاخصه های این جشن را همزمانی با عید غدیر دانست و تاکید کرد: برگزاری این مراسم ها گام بزرگی برای فرهنگ سازی دینی است.

وی اظهارداشت: فضاسازی ادارات و معابر پرتردد با نصب پرچم های رنگی، چراغانی خیابان ها، ارسال پیامک های محتوایی با موضوعات عید قربان، غدیر، هفته ولایت و افتتاح دو جشنواره سرود و پوستر با موضوعات ولایت و عاشورا از برنامه های این هفته است.

کد خبر 1456590

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha