سید جواد زمانی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: نمایندگان مجلس از در دسترس ترین مسئولان برای مردم هستند برای همین ما از نزدیک با مشکلات بیشتر مردم آشنا هستیم.
این نماینده مجلس تاکید کرد: بیشتر مردم شماره تلفن نمایندگان شهر خود را دارند و هر نماینده حداقل یک هفته در ماه را در حوزه انتخابی اش می گذراند و با مردم منطقه دیدار می کند.
زمانی افزود: مردم از نمایندگان خود توقع دارند هر مشکلی را حل کنند در حالی که هموار کردن بعضی از مشکلات از توانایی نماینده خارج است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: بیشترین مراجعه کننده به ما، درخواست کار یا تقاضای معرفی نامه برای وام دارند، گویا بعضی از بانک ها می گویند در صورتی که از نماینده منطقه نامه داشته باشید به شما وام می دهیم!
ی ادامه داد: اگر با این نامه ها گرهی از کار مردم باز شود، ما خوشحال می شویم اما می خواهم بدانم بانک ها طبق چه قانونی وام دادن به مردم را منوط به نامه نماینده می کنند؟!
وی با اشاره به اینکه بیکاری جوانان یکی از مشکلات عمده استان کرمانشاه است، تاکید کرد: بیکاری جوانان هم یکی از عمده ترین مشکلات است که آنها را از فعالیت های اجتماعی و ازدواج دور می کند و دولت باید برای حل این مشکل فکر جدی تری کند و با گذشت روزها و زیاد شدن تعداد مراجعین به سادگی می توان دریافت که این مشکل دارد گسترده می شود.
زمانی گفت: علاوه بر رسیدگی به مشکلات مردم در حوزه انتخابیه، روزهایی که در دفتر تهران هستیم مراجعانی هم از تهران داریم که اکثرا می گویند نمی توانند نماینده های تهران را پیدا کنند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: مردم باید بدانند که مشکلاتی مثل ایجاد اشتغال برای تک تک افراد جامعه، در توان یک نماینده نیست، بلکه نماینده تنها با پیگیری قوانین می تواند مشکلات کلان منطقه را حل کند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: ما به طور حتم پیگیر مطالبات مردم هستیم و سعی می کنیم که هریک به مشکلات منطقه خود سروسامان دهیم.
نظر شما