به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اسماعیلیان ظهر چهارشنبه در اختتامیه بیست و سومین جشنواره تئاتر استان لرستان با اشاره به اینکه جشنواره تئاتر استان یک فرصت خوب است، اظهار داشت: جشنواره استانی تئاتر می تواند سکوی پرتابی برای هنرمندان استان باشد و آنها را به رتبه های بالاتری در کشور برساند.
وی تصریح کرد: این گونه جشنواره ها می تواند تبدیل به فرصتی برای تبادل افکار و هنر و درکنار هم بودن شود.
حجت الاسلام اسماعیلیان با اشاره به اینکه تئاتر عنصری تاثیر گذار در جامعه است، عنوان کرد: نقش تئاتر در زندگی مردم زمانی برقرار می شود که تئاتر با مخاطب خود ارتباط برقرار کند.
وی افزود: تئاتر باید با عموم مردم باشد و زبان و حرف مردم را بیان کند.
مدیر کل فرهنگ اسلامی و ارشاد استان لرستان با بیان اینکه تئاتر می تواند انسان را متحول کند، یادآور شد: لازمه این تاثیر گذاری این است که ما تئاتر را دانش بنیان ادامه دهیم.
حجت الاسلام اسماعیلیان عنوان کرد: نوع نگرش ما در تئاتر از دیالوگهایی است که با غرب تفاوت دارد و نوع بیان و پیام آثار ما با الهام گیری از اعتقادات ملی و دینی است.
وی با اشاره به هنر موسیقی در لرستان اظهار داشت: هنر لرستان در همه ابعاد حرف برای گفتن دارد و موسیقی لرستان یکی از آن حوزه ها است.
مدیر کل فرهنگ اسلامی و ارشاد استان لرستان افزود: از گروههای موسیقی محلی و مقامی لرستان که در خارج از کشور اجرا داشته اند بسیار استقبال شده و علت این استقبال این است که هنر و موسیقی لرستان با فطرت انسان ارتباط دارد.
حجت الاسلام اسماعیلیان با بیان اینکه لرستان در زمینه تئاتر نسبت به سایر استانهای همجوار هم تعداد گروه های بیشتری دارد و هم در سطح بالاتری است، یادآور شد: فرهنگ اسلامی و ارشاد استان لرستان بر خود لازم می داند که از اصحاب تئاتر استان حمایت کند.
وی یادآور شد: ما باز هم قانع نیستیم و انتظار داریم که هنرمندان تئاتر استان به سطوح بالاتری دست پیدا کنند.
نظر شما