پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آبان ۱۳۹۰، ۱۳:۰۱

اورنگی تأکید کرد:

قم باید الگوی بیابانزدایی کشور شود

قم باید الگوی بیابانزدایی کشور شود

قم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: باید تلاش شود که قم در توسعه عملیات بیابانزدایی الگوی برای سایر استان‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس علیرضا اورنگی در جریان بازدید یک روزه‌ای که از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم داشت در جمع مدیرکل و مسئولان این اداره اظهار داشت: قم در امور احداث پارک‌های جنگلی از استان‌های موفق است و لازم است تلاش بیشتری انجام شود تا قم در زمینه بیابانزدایی هم موفق و الگوی سایر استان‌ها باشد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به لزوم جامع نگری در عرصه فعالیت‌های منابع طبیعی کشور خواستار نوآوری در تعیین اهداف و پیگیری برنامه‌های نتیجه دار در عرصه سازمان متبوع خود شد.

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور توجه به منابع انسانی را شرط لازم برای این هدف توصیف کرد و تأکید کرد که به این بخش توجه لازم مبذول خواهد شد.

اورنگی در ادامه با توجه به پتانسیل مادی و معنوی مردم بر لزوم استفاده از ظرفیت برای حفاظت عرصه‌های منابع طبیعی تاکید کرد و گفت؛ موضوع اصلاح ساختار تشکیلات سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور و ادارات کل استانها در اولویت اول کاری خود قرار دارد.
 

کد خبر 1457330

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha