به گزارش خبرنگار مهر، سید دادوش هاشمی، صبح امروز در نشست هم اندیشی فعالان صادرات استان که با حضور جمعی از مدیران ذیربط در امر صادرات در محل اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار شد، گفت: مرز رسمی پرویزخان باید به بهترین مرز کشور تبدیل شود.
استاندار کرمانشاه، با بیان اینکه مرز رسمی پرویز خان این ظرفیت را داراست که به بهترین و آسانترین مرز کشور تبدیل شود از مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری های استان خواست در تسریع در اجرای ساماندهی بازارچه پرویزخان نهایت تلاش و جدیت خود را به کار گیرد.
وی با بیان این مطلب که برای اجرای طرحهای عمرانی محدودیت مالی وجود ندارد، تاکید کرد: امکانات رفاهی مرز رسمی پرویزخان از قبیل جاده آسفالته، سالن سرپوشیده، درختکاری حاشیه مرز، محل استراحت، سرویس بهداشتی، سوپر مارکت، رستوران و سایر امکانات رفاهی هرچه سریعتر آماده و به تجار و بازرگانان ارائه شود.
هاشمی از معاونت برنامه ریزی استانداری خواست نسبت به تخصیص مناسب اعتبارات بازارچه پرویزخان اقدامات لازم صورت گیرد.
استاندار کرمانشاه همچنین در این جلسه به بحث ترانزیت کالا در استان اشاره کرد و با بیان اینکه عملکرد این بخش مثبت ارزیابی می شود، اظهار داشت: استان کرمانشاه ظرفیت های بسیار فراوانی برای صادرات دارد و از این حیث نباید این استان با استانهای همجوار مقایسه گردد.
هاشمی افزود: زمانی می توانیم بگوییم که در زمینه صادرات موفق عمل کرده ایم که حداق 70 الی 80 درصد کل صادرات کشور به عراق از استان کرمانشاه صورت گیرد.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: دستیابی به این مهم به راحتی امکانپذیر است که در آن صورت استان کرمانشاه شاهد تحولی عظیم خواهد بود.
در این مراسم نمایندگان صادرکنندگان و تجار بازارچه شیخ صله شهرستان ثلاث باباجانی و بازارچه شوشمی شهرستان پاوه، اهم مشکلات خود را نداشتن جاده آسفالته، نبود امکانات رفاهی اولیه و عدم پوشش شبکه تلفن همراه اعلام کردند و از استاندار کرمانشاه و مسئولان مربوطه خواستار رفع سریع این مشکلات شدند.
نظر شما