پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ آبان ۱۳۹۰، ۱۲:۰۵

اولین سند تک برگی مالکیت اراضی ملی نظرآباد به نام دولت صادر شد

اولین سند تک برگی مالکیت اراضی ملی نظرآباد به نام دولت صادر شد

نظرآباد - خبرگزاری مهر: اخذ اولین سند تک برگی مالکیت اراضی ملی شهرستان نظرآباد با همکاری دستگاه های ذیربط به نام دولت صادر شد.

 به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نظرآباد در این خصوص گفت: اولین سند مالکیت تک برگی اراضی ملی شهرستان نظرآباد با محوریت نقشه رقومی و رعایت استانداردهای کاداستر به نام دولت جمهوری اسلامی ایران صادر شد.

سیدیحیی افتخاری ادامه داد: این امر به مساحت سه میلیون و 322 هزار و 652 متر مربع در حوزه شهرستان نظرآباد به نام دولت جمهوری اسلامی ایران صادر شد.

این مسئول، هدف از این اقدام را تثبیت حاکمیت دولت بر عرصه های مرتعی و جنگلی دانست و گفت: تاکنون به استثنای چهار هزار هکتار، سند مالکیت مابقی اراضی ملی و دولتی شهرستان نظرآباد به نام دولت با نمایندگی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور اخذ شده است.

درخواست اسناد باقی مانده نیز پیگیری می شود

وی یادآور شد: درخواست اسناد مالکیت اراضی باقی مانده نیز به همراه مستندات به اداره ثبت اسناد و املاک ارائه و تحت پیگیری است.

فتخاری با اشاره به امضای تفاهمنامه همکاری مشترک بین سازمان ثبت اسناد و املاک و سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور افزود: این تفاهمنامه در اجرای ماده مربوطه امضا شده است.

رئیس منابع طبیعی نظرآباد بیان کرد: این امر در راستای اجرای ماده 9 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی مصوب 1389 مبنی بر تکلیف وزارت جهاد کشاورزی به تهیه حدنگاری (کاداستر) و نقشه های مورد نیاز امضا شده است.

وی افزود: همچنین امر یادشده با رعایت حریم روستاها و جلوگیری از اقدامات موازی در این خصوص به امضا رسیده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نظرآباد همچنین از همکاری مسئولان سازمان ثبت اسناد و املاک تشکر کرد.

افتخاری یادآور شد: امیدواریم با ادامه یافتن این همکاری ها ظرف سه ماه آینده اسناد باقی مانده اراضی ملی و دولتی نیز اخذ شده و در هفته منابع طبیعی سال جاری "جشن انفال" برای اولین بار شهرستان نظرآباد برپا شود.

کد خبر 1457977

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha