به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه شنبه معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری فارس در نشست خبری به مناسبت افتتاح ایستگاه راه آهن شیراز، گفت: یکی از مهمترین خدمات دولت در استان فارس احداث خطوط ریلی به ویزه خط آهن شیراز به اصفهان بود که در این راستا با افتتاح ایستگاه شیراز این خط به صورت کامل تکمیل می شود.
محسن اردکانی یادآور شد: این خط شامل 494 کیلومتر طول، 200 پل کوچک و بزرگ با اعتباری بالغ بر 880 میلیارد تومان ساخته شده است.
وی با اشاره به خصوصیت های ایستگاه راه آهن شیراز، تاکید کرد: این ایستگاه در زمینی به مساحت 67 هکتار وزیر بنای ساختمان هشت هزار و535 متر با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد تومان ساخته شده است.
معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری فارس افزود: این ایستگاه بزرگترین، مجهزترین و بهترین ایستگاه راه آهن درایران است.
اردکانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سرعت قطار در مسیر شیراز به تهران، تصریح کرد: طی هفت کیلومتر اول 60 کیلومتر و به صورت متوسط به 120 کیلومتر خواهد رسید.
وی ادامه داد: ریل این مسیر استاندارد وسرعت قطار نیز استاندارد است.
نظر شما