پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ آبان ۱۳۹۰، ۱۱:۰۱

زنگ آب در مدارس خراسان جنوبی نواخته شد

زنگ آب در مدارس خراسان جنوبی نواخته شد

بیرجند - خبرگزاری مهر: با حضور مسئولان خراسان جنوبی همزمان با سراسر کشور زنگ آب در مدارس ابتدایی خراسان جنوبی نواخته شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی صبح یکشنبه در مراسم نواخته شدن زنگ آب در دبستان قداست بیرجند اظهارداشت: بر اساس تفاهم ‌نامه بین دو وزارتخانه آموزش و پرورش و نیرو همه ساله دانش‌ آموزان دوره ابتدایی به ویژه کلاس اولی‌ها درجشنواره آب شرکت می ‌کنند.

سید مجتبی عراقی زاده هدف از برپایی این جشنواره را آموزش مفاهیمی چون اهمیت آب، نقش آب در زندگی، ضرورت صرفه‌جویی و روش های آن عنوان کرد.

وی از بارندگی 13 میلیمتری طی هفته های اخیر در استان خبر داد و گفت: خراسان جنوبی به لحاظ خشکسالی های 14 ساله  به لحاظ کمی و کیفی در زمینه آب با مشکلات فراوانی مواجه است.

عراقی زاده با بیان اینکه این استان سالانه یک متر افت بارندگی دارد، بیان داشت: خشکسالی‌ و کاهش چشم‌گیر نزولات جوی در سال جاری نسبت به سال قبل و از طرفی برداشت‌های بی‌ رویه در بخش کشاورزی از منابع آبی، تأمین آب شرب استان را با تهدید جدی مواجه کرده است.

وی بیان داشت: باید از حداقل بارندگی در استان با مدیریت روان آبها حداکثر استفاده را داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی بیان کرد: در حال حاضر کیفیت آب ذخایر زیرزمینی این استان به شدت تحت تأثیر پدیده خشکسالی قرار گرفته است.

وی مدیریت بحران خشکسالی و کاهش هدر رفت آب و جداسازی آب فضای سبز از آب شرب را از مهمترین برنامه های شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی عنوان کرد.

عراقی زاده تاکید کرد: لزوم مدیریت صحیح مصرف در راستای قانون هدفمندی یارانه‌ ها امری ضروری است و با جدیت ادامه خواهد یافت.

کد خبر 1458777

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha