به گزارش خبرگزاري مهر به نقل ازخبرگزاري فرانسه، توني بلر نخست وزير انگليس امروز پنج شنبه در كنفرانس مطبوعاتي در شهر لندن گفت: بايد در روند برگزاري انتخابات به سوي جلو گام برداريم تا دموكراسي بر تروريسم پيروز شود.
بلير ادامه داد: ميان دموكراسي و تروريسم در عراق جنگ و درگيري است و بايد دموكراسي در اين جنگ پيروز شود.
وي اضافه كرد: بايد روند اجراي انتخابات در عراق را ادامه دهيم و خواهان مشاركت تمامي گروه هاي عراقي در اين انتخابات هستيم.
نخست وزير انگليس تاكيد كرد: كشتار و اقدامات وحشيانه اي كه از سوي تروريستها و شورشيان در عراق صورت مي گيرد نبايد روند سياسي و برگزاري انتخابات را در اين كشور متوقف سازد.
گفتني است با نزديكي به موعد انتخابات آتي عراق بر دامنه خشونتها در اين كشور افزوده مي شود و اين درحالي است كه گروه هاي سياسي عرب هاي سني اين انتخابات را تحريم كرده و خواستار تعويق در موعد زماني آن شده اند.
انتخابات سراسري عراق براي انتخاب 275 عضو مجمع ملي در روز 30 ژانويه سال جاري ميلادي برگزار مي شود.
نخست وزير انگليس امروز بر برگزاري انتخابات آتي عراق در موعد زماني مقرر تاكيد كرد.
کد خبر 145979
نظر شما