به گزارش خبرگزاری مهر، محسن برزوئی با بیان اینکه در حال حاضر 100 درصد از تشرف به حرم از منطقه ثامن صورت می گیرد، افزود: در حال حاضر منطقه ثامن تنها منطقه در شهر مشهد است که فعالیت رفت و روب و جمع آوری زباله در آن به صورت شبانه روزی و سه شیفت انجام می شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر صد درصد جمع آوری زباله در این منطقه به صورت مکانیزه و در سه شیفت انجام می شود.
برزوئی ادامه داد: به طور متوسط روزانه در منطقه ثامن 100 تن زباله تولید می شود که تمامی آن به صورت مکانیزه جمع آوری می شود.
وی با بیان اینکه شهرداری منطقه ثامن در امر رفت ورب و جمع آوری زباله دارای شرایط خاصی است گفت: امر رفت وروب و جمع آوری زباله در این منطقه در هفت ماه از سال به عنوان شرایط عادی، چهار ماه فوق العاده و 15روز عید نوروز و 15 روز ماه محرم فوق العاده ویژه و متفاوت است به گونه ای که در ایام فوق العاده ویژه تمام نیروها و امکانات شهرداری در این حوزه فعالیت دارند.
شهردار منطقه ثامن ادامه داد: منطقه ثامن دارای دو ناحیه است که در این نواحی در مجموع 400 نفر در امر رفت و روب و نظافت معابر فعالیت دارند.
برزوئی گفت: در حال حاضر سطح منطقه ثامن با دو دستگاه فشار قوی آب هر کدام با 10 ساعت کاری شست و شو می شوند.
وی با بیان اینکه به طور متوسط در ناحیه دو منطقه ثامن 15 باکس نخاله ساختمانی جمع آوری می شود بیان کرد: با توجه به شرایط خاص منطقه ثامن و در راستای طرح نوسازی بافت فرسوده حرم مطهر رضوی بیش از 150 هزار متر مربع از از زمین هایی که تحصیل حریم شده اند شن ریزی و از سوی عوامل خدماتی پاکسازی شده اند.
شهردار منطقه ثامن ادامه داد: همچنین در این منطقه برای پاکسازی دیوارهای معابر از دستگاه سند پلاست و شستشوی کانال ها از کانال شوی مکانیزه استفاده می شود.
وی در خصوص رنگ امیزی جداول نیز گفت: در شش ماهه اول سال جاری بیش از 30هزار متر از جداول سطح منطقه به همراه المان های شهری رنگ آمیزی شده است.
نظر شما