به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی در جمع دانش آموزان دبیرستان صدرای ابرکوه، این آموزشگاه را آموزشگاهی موفق توصیف کرد که نمادهای حوزه در آن نمود دارد.
وی با گرامیداشت هفته ولایت به شرح جریان غدیر که با اسناد قطعیه از طریق شیعه و سنی در سینه تاریخ ثبت است، پرداخت.
حسینی همزمانی هفته ولایت با سالروز ورود امام هشتم (ع) به ابرکوه را مزید بر میمنت آن دانست و افزود: ابرکوه در طول تاریخ و از صدراسلام تاکنون نشان داده است که با ولایت عجین است.
حسینی تأکید کرد: انگیزه های عمومی این مردم تاکنون همواره مکتبی بوده و این وظیفه جوانان است که در امتداد مسیر این بار امانت را قدرتمندانه به دوش بکشند.
وی یادآور شد: ولایت علوی میراث امامان است و امروز به نیابت از ولی امر معصوم که در پس پرده غیبت است، توسط ولی فقیه اعمال می شود.
امام جمعه ابرکوه بیان داشت: عموم مردم و به ویژه جوانان باید با روحیه تعبد از فرامین ولی امر خود تبعیت کنند که این مهم وظیفه ای دینی است.
حسینی افزود: اقتدار نظام اسلامی به واسطه محوریت ولایت است که فصل الخطاب همه موضوعات مربوط به تشکلها و گروه های مختلف در کشور است.
نظر شما