به گزارش خبرگزاری مهر، حسین خدرویسی با اشاره به شیطنتهای اخیر دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمنان ملت ایران طی 33سال گذشته از هیچ توطئه و ترفندی برای به انحراف کشاندن و ساقط کردن اقلاب اسلامی ایران دریغ نکرده اند اما همواره با هوشیاری، بصیرت و حضور به موقع مردم در صحنه و درایت و تدبیر حکیمانه بنیانگذار جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری تمامی این توطئه ها و ترفندها خنثی و نقش بر آب شده است.
فرماندار پاوه تاکید کرد: امروز ایران اسلامی با عزت، اقتدار و قدرتمندی هر چه تمامتر در تمامی عرصه های علمی، فناوری، اقتصادی و نظامی به جلو گام بر میدارد و جزو کشورهای برتر در این حوزه ها در جهان است.
خدرویسی افزود: بیدار اسلامی در خاورمیانه و بیداری انسانی در جهان به ویژه اروپا و امریکا نشأت گرفته از انقلاب اسلامی ایران است.
وی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیسی و سردمداران غرب از حمله نظامی علیه ایران سخن به میان آوردند، تاکید کرد: این سخن دشمنان را گافی سیاسی بیش نمیدانیم و آنها را کوچکتر از آن میدانیم که علیه ایران اسلامی حمله نظامی انجام دهند.
فرماندار پاوه در پایان گفت: دشمنان ایران، حمله نظامی را 31 سال پیش و در حالیکه انقلاب ما نوپا و نیروهای نظامی بی سامان و تجهیزات داشتیم امتحان کردند و سیلی محکمی خوردند و این بار هم با پاسخ قاطع و حکیمانه فرماندهی کل قوا مواجه شدند.
نظر شما