پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ آبان ۱۳۹۰، ۱۷:۲۳

محمد کامل عمرو:

سفیر مصر در دمشق می ماند / با دخالتهای خارجی در سوریه مخالفیم

سفیر مصر در دمشق می ماند / با دخالتهای خارجی در سوریه مخالفیم

وزیر امور خارجه مصر تاکید کرد برخلاف مواضع دیگر کشورهای عربی، مصر هرگز سفیر خود را از سوریه خارج نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی قطر (قنا)، محمد کامل عمرواعلام کرد: با وجود اینکه اتحادیه عرب از کشورهای عربی خواسته است سفرای خود را از سوریه خارج کنند، اما قاهره هرگز سفیر خود را از دمشق خارج نخواهد کرد.

وی درباره تعلیق عضویت سوریه در اتحادیه عرب گفت: این به معنای تعلیق عضویت نیست، بلکه به معنای تعلیق مشارکت هیئتهای دولت سوریه در نشستهای اتحادیه عرب و سازمانهای وابسته به آن است.

وزیر خارجه مصر در ادامه بر اهمیت گفتگوی سوری - عربی در راستای حل بحران سوریه و به دور از دخالتهای خارجی تاکید کرد.

خاطرنشان می شود اتحادیه عرب روز شنبه بیست و یکم آبان، در نشست فوق العاده خود در سطح وزیران امور خارجه درباره سوریه با 18رای موافق و رای مخالف لبنان و یمن و رای ممتنع عراق عضویت سوریه در این اتحادیه را تا زمان پایان ناآرامی‌ها در این کشور به حال تعلیق درآورد.
 
 

کد خبر 1460773

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha