پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ آبان ۱۳۹۰، ۱۸:۳۹

نجفی در گفتگو با مهر:

1700 کیلومتر از راههای مازندران خط کشی شد

1700 کیلومتر از راههای مازندران خط کشی شد

ساری - خبرگزاری مهر: معاون راهداری اداره کل راه و ترابری مازندران از اجرای بیش از هزار و 700 کیلومتر خط کشی سرد و گرم، طی هفت ماهه نخست امسال در سطح محورهای اصلی و روستایی استان خبر داد.

عباس علی نجفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این عملیات با اعتباری بالغ بر هشت هزار و 500 میلیون ریال با هدف تامین افزایش ایمنی و تسهیل در رفت و آمد در هشت ماهه  اول سالجاری اجرایی شده است.

وی افزود: خط کشی راهها که از مقرون به صرفه ترین نوع علائم ایمنی محسوب می شوند، مستقیما در دید راننده قرار گرفته و با فرد یک حس نزدیک و متقابل برقرار می کند.

نجفی اظهار داشت: این اداره کل در راستای تامین ایمنی محورهای استان، اقدامات درخور توجهی در بحث خط کشی محورها در دستور کار خود داشته است.

معاون مدیرکل راه و ترابری مازندران، یکی از اهداف اجرای خط کشی در سطح محورها را تعیین محدودیتهای حرکت برای هریک از کاربران عنوان کرد و اظهار داشت: در هشت ماه نخست سالجاری، این اداره کل توانسته هزار و 500 کیلومتر خط کشی سرد و ۲۰۰ کیلومتر خط کشی گرم را در محورهای اصلی، فرعی و روستایی با اعتباری بالغ بر هشت هزار و 500 میلیون ریال انجام دهد.

نجفی افزود: محور ارتباطی بهشهر نکا، هراز، سوادکوه، کناره و محورهای روستایی سید ابوصالح قائم شهر، زیار محله جویبار، جمشید آباد سوادکوه، افراتخت بابلسر از جمله محورهایی بودند که در هشت ماه اول سال خط کشی در آنها صورت پذیرفت. 

خط کشی از نوع علائم افقی راهها محسوب شده و به عنوان مکمل علائم عمودی درسطح محورها محسوب می شود.  

کد خبر 1460798

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha