پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ آبان ۱۳۹۰، ۱۱:۲۸

جواد محقق:

30 داور آثار جشنواره دهم مطبوعات کودک را قضاوت می‌کنند

30 داور آثار جشنواره دهم مطبوعات کودک را قضاوت می‌کنند

دبیر دهمین جشنواره مطبوعات کودک و نوجوان از قضاوت 30 داور برای تعیین آثار برتر این دوره از این جشنواره خبر داد.

جواد محقق دبیر دهمین دوره جشنواره مطبوعات کودک و نوجوان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره برگزای 10 دوره از این جشنواره از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، گفت: این دوره از جشنواره در 10 رشته و دوازده شاخه برگزار می‌شود و برگزیدگان آن نیز بهمن ماه سال جاری اعلام خواهند شد.

وی ادامه داد: در سال‌های قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تعداد مطبوعات کودک و نوجوان شاید به تعداد انگشتان دست هم نمی‌رسید اما در سال‌های اخیر بیش از 50 نشریه و صفحه ویژه کودک و نوجوان در مطبوعات داریم که عدد قابل توجهی و به نظر من مناسب است که نشان از رشد و اعتنا به این حوزه در کشور ما است.

محقق با اشاره به مخاطبان این دوره از جشنواره گفت: تمامی نویسندگان و پدیدآورندگان آثار مطبوعاتی در کشور که سال گذشته اثری در حوزه مطبوعات کودک و نوجوان داشته‌اند می‌توانند در این دوره از این جشنواره مورد قضاوت قرار خواهند گرفت.

به گفته دبیر دهمین جشنواره مطبوعات کودک و نوجوان 30 ‌داور آثار حاضر در این دوره از این جشنواره را مورد قضاوت قرار خواهند داد.

کد خبر 1460961

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha