پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ آبان ۱۳۹۰، ۱۲:۱۴

دیدارهای استقلال و پرسپولیس به طور مستقیم پخش می‌شود

دیدارهای استقلال و پرسپولیس به طور مستقیم پخش می‌شود

دیدارهای تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در هفته سیزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به طور مستقیم از شبکه سوم سیما پخش خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس روز شنبه در چارچوب هفته سیزدهم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به ترتیب مقابل تیم‌های صبای قم و سپاهان اصفهان به میدان می روند.

شبکه سوم سیما در ادامه پخش مستقیم این رقابت‌ها در ساعت 14:15 دیدار صبای قم - استقلال را پخش می کند و در ساعت 16:20 دیدار تیم‌های پرسپولیس - سپاهان اصفهان را به روی آنتن می برد.

کد خبر 1461075

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha