پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ آبان ۱۳۹۰، ۱۳:۱۸

در گفتگو با مهر عنوان شد:

توزیع نامناسب خدمات شهری عامل ترافیک در یاسوج

توزیع نامناسب خدمات شهری عامل ترافیک در یاسوج

یاسوج - خبرگزاری مهر: رئیس شورای شهر یاسوج گفت: توزیع نامناسب خدمات شهری در مرکز شهر یاسوج، باعث ایجاد ترافیک شدید در مرکز این شهر شده است.

ابراهیم عبدالی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: شهر یاسوج بیشترین سرانه معابر را در کشور دارد اما در ساعاتی از روز شاهد ترافیک سنگین در نقاطی از آن هستیم.

وی بیان کرد: هم اکنون کیلنیکهای پزشکی مطب پزشکان، دفاتر وکلا، مهندسین و خدمات رایانه ای در مرکز این شهر قرار دارند که این مسئله منجر به افزایش آمد و رفت به مراکز اصلی شهر شده است.

عبدالی اضافه کرد: همچنین وجود بازار عمده فروشان در یکی از خیابانهای مرکزی بر شدت ترافیک در این نقطه افزوده است.

وی عدم وجود پایانه های شهری و وجود ایستگاههای برخی مناطق روستایی در بخش مرکزی شهر را از دیگر دلایل افزایش ترافیک در نقاط مرکزی شهر یاسوج عنوان کرد و گفت: اگر پایانه های درون شهری و روستایی از خیابانهای اصلی خارج شوند، ترافیک تاحدودی کمتر می شود.

مشکلات یاسوج ناشی از عدم برنامه ریزی شهری

رئیس شورای شهر یاسوج بیان داشت: مشکلات و تنگناهای کنونی شهر یاسوج، ناشی از عدم برنامه ریزی دقیق شهری و منطقه ای در این شهر است.

عبدالی افزود: همچنین نبود طرح و سند چشم انداز توسعه شهر یاسوج، مهاجرت بی رویه به این شهر، نبود پارکینگ در مرکز شهر، عدم اجرای سیاستهای کالبدی طرح تفضیلی شهر یاسوج و عدم هماهنگی بین دستگاههای خدمت رسان و شهرداری، روز به روز بر مشکلات نمی افزاید.

وی تصریح کرد: شهر یاسوج به دلیل وجود جاذبه های طبیعی و گردشگری فراوان، به عنوان پایتخت طبیعت ایران معرفی شده و براین اساس سال به سال بر تعداد گردشگران به این شهر افزوده می شود.

عبدالی اظهار داشت: لازم است مسئولان با هماهنگی و تعامل برای رفع مشکلات شهر یاسوج تلاش کنند.

طرح جامع ترافیک یاسوج تدوین می شود

وی همچنین یادآور شد: شورای شهر برای حل معضل ترافیک این شهر اقدام به تهیه طرح جامع حمل و نقل و ترافیک کرده است که این طرح باید تا نیمه اول آذرماه اجرایی شود.

رئیس شورای شهر یاسوج افزود: طبق این طرح برای 20 نقطه از شهر که با این مشکل مواجه است، راهکارهایی پیش بینی و اجرا می شود.

عبدالی همچنین از خروج ترمینال مسافربری یاسوج به خارج از شهر خبرداد و گفت: این اقدام در راستای کاهش ترافیک در معابر ورودی شهر یاسوج انجام می شود.

وی بیان داشت: ترمینال یاسوج به محل بازار میوه و تره بار یاسوج در تلخسرو منتقل می شود.

این مسئول، تعریض خیابان جمهوری را از دیگر برنامه های شورای شهر و شهرداری یاسوج برای کاهش ترافیک در این شهر عنوان کرد.

کد خبر 1461286

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha