پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ آبان ۱۳۹۰، ۱۴:۳۹

اولین نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری موقوفات در مشهد برگزار می شود

اولین نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری موقوفات در مشهد برگزار می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: اولین نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت بخش خصوصی در موقوفات و بقاع متبرکه 30 آبان ماه در مشهد برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد، ظهر چهارشنبه در نشت خبری اولین نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت بخش خصوصی در موقوفات و بقاع متبرکه اظهار کرد: هم اکنون 37 پروژه را برای برگزاری اولین نمایشگاه پیش بینی کرده ایم که مجموعه پروژه های ارائه شده تخصصی و مفید است.

وی افزود: از مجموعه پروژه های ارائه شده در این نمایشگاه می توان به طرح های اقامتی، تجاری، مسکونی، گردشگری، کشاورزی و صنعتی، تجاری، مسکونی  و تجاری اداری اشاره کرد.

گنابادی نژاد تاکید کرد: این نمایشگاه به صورت مشترک بین اداره اوقاف و بنیاد توسعه و عمران موقوفات خراسان رضوی برگزار می شود که تقریبا تمامی شهرستان ها در این نمایشگاه پروژه ارائه کرده اند.

توزیع نشریه در اولین نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری

گنابادی نژاد تصریح کرد: در حاشیه نمایشگاه نشست تخصصی با حضور نخبگان حوزه وقف به منظور ارزیابی و تحلیل این نمایشگاه برگزار می شود.

وی در خصوص برنامه های نمایشگاه فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت نیز بیان کرد: انتشار ویژه نامه و توزیع آن در زمان برگزاری نمایشگاه از جمله برنامه هاست.

وی در خصوص نکات برجسته نمایشگاه اظهار کرد: انجام فرآیندهای اداری مربو ط به پروژه ها، برآورد ارزش اقتصادی و نوشتن پیش نویس و قرار داد همه پروژه ها از برجسته ترین نکات برپایی نمایشگاه است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با بیان اینکه در گذشته و قبل از انقلاب افراد زیادی برخورداری های مختلفی را در تملک اراضی داشتند عنوان کرد: قبل از انقلاب سرمایه و موقوفات اراضی و املاک تحت عنوان پذیره دریافت و واگذار می شد و این پذیره در بلند مدت درآمد اندک و قابل ارزشی نبود.

وی افزود: با تدبیر ولایت فقیه در چند سال اخیر با اعمال و اتخاذ سیاست های صحیح فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت بخش خصوصی در موقوفات و بقاع متبرکه صورت پذیرفته توانسته ایم درآمدهای مطلوبی را بدست آوریم.

وی با اشاره به اینکه واگذاری اراضی موقوفه ممنوع است تاکید کرد: اوقاف شهرستان ها و استان ها باید اراضی خود را سرمایه گذاری و ساخت و ساز کرده و از امکانات موجود برای اجرایی کردن پروژ ه ها بهره داری کنند.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه با بیان این مطلب که منابع اوقاف پاسخگوی سرمایه گذاری نیست بیان داشت: اوقاف باید منابع خویش را با سرمایه هایی که در اختیار دارد بسازد و پروژه های کوچک و بزرگ را به بهره برداری برساند.

گنابادی نژاد افزود: خراسان رضوی در 3 سال گذشته موفقیت های حداکثری و چشم گیری را کسب کرده و حتی یک سانتی متر از زمین های موقوفه را به شخصی واگذار نکرده است.

وی ادامه داد: اوقاف باید برای ساخت و سازها وارتقاء ظرفیت های اقتصادی از کمک های مردمی استفاده کند.

وجهه اقتصادی وقف نباید فراموش شود

گنابادی نژاد ادامه داد: جلب و جذب بخش خصوصی درابتدا کار آسانی نبود و در این مورد حاشیه سازی های فراوانی انجام شد اما خوشبختانه با تلاش های گسترده توانستیم در این راستا گام های مثبتی را برداریم.

وی با بیان این مطلب که خدمات و برکات وقف، فرهنگی، اجتماعی، مذهبی، آموزشی و پژوهشی است اظهار کرد: اما نباید اقتضای اقتصادی وقف را فراموش کنیم زیرا اگر وقف منجر به درآمد نشود نمی تواند کارها و اقدامات گسترده ای را انجام دهد.

کد خبر 1461344

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha