به گزارش خبرگزاری مهر، محمود احمدینژاد در حاشیه دیدار چهره به چهره با اقشار مختلف مردم تهران در مصاحبه با خبرنگاران، افزود: در ملاقاتهای حضوری فعلی، بخش پیشنهادات، به منظور اصلاح برخی مقررات و ساختارها و نیز حمایت از ابتکارات و اختراعات زیاد شده است.
وی اهمیت ملاقات حضوری مسئولان با مردم و رسیدگی به مشکلات جزئی آنان را در کنار تصمیم گیریهای کلان مورد تأکید قرار داد و افزود: حتی اگر مشکلی هم نباشد، وجود رابطه صمیمی و عاطفی بین مردم و مسئولان ضروری است.
نمی توان بین تصمیم گیریهای کلان و رسیدگی به مشکلات موردی مردم اولویت قائل شد
رئیس جمهور با بیان اینکه نمی توان بین تصمیم گیریهای کلان و رسیدگی به مشکلات موردی مردم اولویت قائل شد و هر دو از اهمیت ویژهای برخوردار هستند، گفت: دولت معتقد است در خلال ارتباط با مردم، ضمن اینکه به مشکلات جزئی مردم رسیدگی می شود، راهکارهای عمومی نیز برای اصلاح مقررات و روند تصمیم گیریهای کشور حاصل می شود.
احمدی نژاد ادامه داد: مشکل جامعه بشری با حاکمیت امام عص(عج) به طور کامل حل می شود اما بی تردید در آن زمان نیز انسانها نیاز دارند که با هم درد و دل کنند.
عدهای حضور دولتمردان در بین مردم را نمی پسندند
وی تصریح کرد: عدهای حضور دولتمردان در بین مردم را نمی پسندند و بر این باور هستند که می توان در اتاقی نشست و برای کل مردم تصمیم گیری کرد، اما تجربه تاریخی نشان داده که این گونه سخنان، صرفا روی کاغذ باقی مانده و مشکلی از مردم را حل نکرده است.
رئیسجمهور ادامه داد: مقرر شده تمامی مسئولان اعم از استانداران، فرمانداران و وزرا در دسترس مردم باشند و در سفرهای استانی نیز ستادهایی ایجاد شده تا مردم به آنان مراجعه کرده و مسائل خود را مطرح کنند.
وی تأکید کرد: دولت در راستای برقراری عدالت، رسیدگی به مناطق محروم کشور را در اولویت خود قرار داد، چراکه معتقد است این کار موجب رشد متعادل کشور شده و روند جابجایی جمعیت را کنترل می کند و با توجه به وسعت و جمعیت تهران و اینکه شاید برای وزرا و دیگر مسئولان در طول سال امکان ارتباط دائم با مردم فراهم نباشد، برنامه های اختصاصی برای رسیدگی به مسائل و پیشنهادات مردم در نظر گرفته شده است.
رئیسجمهور در پاسخ به سئوالی، در خصوص مهمترین اقدام دولت برای رفع مشکلات مردم گفت: اگر سلسله مراتب اداری رعایت شود و برخی پیچیدگیها و موازی کاریها کنار گذاشته شود، مردم به راحتی خواهند توانست در کمترین زمان، درخواستها و مطالبات خود را به سرانجام برسانند.
وی اضافه کرد: باید علاوه بر انجام کار کارشناسی، مسیر واحدی نیز برای رسیدگی و انجام کار مردم وجود داشته باشد.
نظر شما