پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ آبان ۱۳۹۰، ۱۱:۵۰

افکاری در گفتگو با مهر:

پیکارهای تکواندو قهرمانی قم برگزار می‌شود

پیکارهای تکواندو قهرمانی قم برگزار می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت تکواندو استان قم از برگزاری رقابتهای قهرمانی تکواندو قم با شرکت مدعیان باشگاه های مخلتف خبر داد.

علی افکاری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با توجه به اینکه امسال قصد داریم در تمام میادین مهم کشوری اعم از لیگ و قهرمانی کشور، جزو تیم‌های بالای رده‌بندی‌های فدراسیون تکواندو باشیم، هدف هیئت این است که بهترین نفرات به مسابقات مختلف اعزام شوند.

وی ادامه داد: پیکارهای تکواندو قهرمانی استان را در رده های سنی مختلف اعم از خردسالان، نونهالان و نوجوانان برگزار می کنیم و بعد از اینکه نفرات برتر هر رده سنی در اوزان مختلف شناخته شدند، از آنها تقدیر خواهد شد.

رئیس هیئت تکواندو استان قم ابراز داشت: در واقع بعد از پایان مسابقات تکواندو قهرمانی استان قم که در هر سه رده سنی به نوعی انتخابی استان برای اعزام به پیکارهای قهرمانی کشور و همچنین لیگ باشگاه‌های کشور محسوب می‌شود، برترین‌ها به اردو دعوت می شوند.

وی عنوان کرد: البته این را هم باید بگویم که در برخی اوزان شاهد دعوت شدن نفرات اول تا سوم به اردوی تیم‌های هر سه رده سنی خواهیم بود و در برخی اوزان، مربیان تیم‌های خردسالان، نونهالان و نوجوانان، چهره‌های شاخص از نظر فنی را نیز به اردو دعوت می کنند.

افکاری تاکید کرد: به همین دلیل و با توجه به اینکه در طول سال پیکارهای مختلف تکواندو قهرمانی کشور در پیش است و هدف ما اعزام تیمی قوی و منسجم به این مسابقات است، مسابقات استانی را با شرکت تکواندوکاران حاضر در باشگاه های مختلف برگزار می‌کنیم.

وی بیان داشت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته در هیئت تکواندوی استان قم، تمام مدعیان تیم های مختلف تکواندو قم از عصر امروز در پیکارهای قهرمانی استان در خانه تکواندو قم جنب بوستان‌هاشمی به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

رئیس هیئت تکواندو قم در ادامه با اشاره به اینکه بر اساس تقویم فدراسیون تکواندو، زمان‌بندی برگزاری رقابت‌های لیگ باشگاه های استان مشخص است، افزود: بر این اساس بعد از مسابقات قهرمانی استان هیئت در نظر دارد رقابت های قهرمانی لیگ تکواندو باشگاه های استان را همانند دوره های گذشته با شور و هیجان بالایی برگزار کند.

افکاری اظهار داشت: یکی از اهداف هیئت ما حضوری قوی در رقابت‌های رده سنی جوانان و بزرگسالان کشور است، مسابقاتی که در رده های سنی مختلف تقویت تیمهایی قوی و منسجم هم در بخش پسران و آقایان و هم برای بانوان برنامه‌ریزی شده است.

وی همچنین به برنامه‌های مهم هیئت تکواندو استان قم در سال جدید اشاره کرد و افزود: برگزاری رقابت‌های لیگ استانی مطابق سال‌های گذشته در هر دو بخش آقایان و بانوان، برپایی کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی در هر دو بخش داوری و مربیگری رشته‌های پومسه و کیوروگی و همچنین حضور منظم در برنامه‌های فدراسیون از اهداف مهم هیئت در سال جهاد اقتصادی محسوب می‌شود.

کد خبر 1462567

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha