حجت الاسلام مرتضی وافی دبیر ستاد تجلیل از خادمان فرهنگ عاشواریی با اعلام این مطلب به خبرنگار مهر گفت: دومین همایش سراسری " آیین دلبری" با هدف تجلیل از مرحوم حجت الاسلام سید محمد کوثری در قم برگزار میشود.
دبیر شورای فرهنگی و برنامهریزی مسجد مقدس جمکران افزود: در این همایش که دوشنبه 30 آبان ماه از ساعت 18 تا 22 در سالن قدس مدرسه عالی امام خمینی(ره) قم برگزار می شود، 10 نفر از خادمان فرهنگ عاشورایی در کشور نیز تجلیل می شوند.
مدیر مرکز مطالعات راهبردی خیمه به اسامی این 10 خادم فرهنگ عاشورایی اشاره کرد و گفت: در این همایش از حاج علی خورشیدی از استان قم به خاطر مداومت بر اجرای سه دهه بی وقفه دعای توسل در مسجد جمکران، از استان همدان حضرت آیت الله عندلیب همدانی به خاطر تلاش در جهت تدوین و تألیف اثر ارزشمند شرح زندگانی و شخصیت شناسی امام حسین(ع) با عنوان مقتل ثارالله(ع) و از استان یزد از مریم آبادی به خاطر سالها تلاش برای تولید آرایه های بصری تزئینات و خیمه ها و پرچمهای سوگواری در هیئات مذهبی سراسر کشور تجلیل می شود.
حجت الاسلام وافی افزود: همچنین از استان اصفهان وحید ملتذی به جهت ابداع شیوه های نو و تأثیرگذار در جذب مخاطب به ویژه نسل جوان در هیئات مذهبی، از استان تهران حمید گروگان به دلیل تألیف محققانه اولین مقتل ویژه نوجوانان با عنوان تشنه لبان و از"حجت الاسلام دکتر زائری به جهت پژوهش در تجمیع و تدوین متون ادبی اندیشمندان مسیحی در اظهار ارادت به ساحت مقدس قرآن، پیامبر(ص) امیرالمؤمین(ع) و رثای حضرت سیدالشهدا(ع) تقدیر خواهد شد.
دبیر ستاد تجلیل از خادمان فرهنگ عاشواریی یادآور شد: در این همایش ضمن تجلیل از دکتر فخر روحانی به دلیل تلاش در پژوهش در عرصه بین الملل در زمینه عاشورا پژوهی و ایراد سخنرانی در مجامع بین المللی به زبان انگلیسی پیرامون عاشورا و شخصیت شناسی امام حسین(ع) از آقای "آزادگان" به خاطر حضور در ایام انقلاب و ساخت نوحه های انقلابی و سیدرضا مؤید خراسانی به خاطر سرودن شعر آیینی و اقبال هیئات مذهبی عامه از آثار ماندگار وی از استان خراسان و یک بانوی فعال در فرهنگ عاشورایی تجلیل می شود.
به گزارش مهر؛ این همایش به همت ستاد تجلیل از خادمان فرهنگ عاشورایی متشکل از سازمان تبلیغات اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی، شورای هیئات مذهبی، مرکز مطالعات راهبردی خیمه و برخی نهادهای فرهنگی استان قم برگزار خواهد شد.
نظر شما