۲۸ آبان ۱۳۹۰، ۱۶:۵۷

دلبری خبر داد:

کتابخانه تخصصی مدیریت شهری در قم احداث می‌شود

کتابخانه تخصصی مدیریت شهری در قم احداث می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: شهردار قم گفت: به منظور افزایش آگاهی و اطلاعات عمومی شهروندان، ‌کتابخانه تخصصی مدیریت شهری با رویکرد شهرسازی، ‌عمرانی، ‌زیباسازی، بازیافت و کلیه مسائل شهری در آینده‌ای نزدیک در قم احداث و راه اندازی خواهد شد.

 به گزارش خبرگزاری مهر، محمد دلبری در دیدار مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان قم با بیان اینکه سرانه مطالعه کتاب در قم باید نسبت به دیگر شهر‌ها افزایش یابد افزود: شهرداری قم علاوه بر فعالیتهای خدماتی و اجتماعی، ‌نگرشی جدید به سمت برنامه‌های فرهنگی دارد و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم نمود.

دلبری تحقق پیشرفت‌ها و رسیدن به الگوی مدیریت واحد شهری را در گرو تدوین برنامه‌های منسجم فرهنگی دانست و کتاب و کتابخوانی را از محورهای مهم توسعه فرهنگی ذکر کرد و گفت: دانایی محور توسعه است و دانایی در گرو مطالعه و خواندن کتاب و تحقیق و پژوهش است.

وی اظهار امیدواری کرد تا با افزایش انسجام در تعاملات فی مابین شهرداری و اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان شاهد اجرای برنامه‌های موفق فرهنگی در خدمت رسانی به مردم باشیم.

شهردار قم به توسعه چشمگیر علم و دانش نسبت به گذشته اشاره نمود و گفت: مقوله کتاب و کتابخوانی نوعی تغذیه روح و تقویت روح است و اگر سمت و سوی جامعه بشری به سمت مطالعه و کتابخوانی پیش برود قطعاً آن جامعه از هر لحاظ به رشد فکری رسیده است و ترقی خواهد کرد.

دلبری در ادامه خواستار توسعه و احداث کتابخانه در نقاط مختلف شهر قم شد و افزود: بوستانهای سطح شهر باید مرکز مطالعه جوانان و علاقمندان کتاب شود و شهرداری قم طرح احداث "بوستان کتاب" در بوستان‌های سطح شهر را در دست بررسی و اقدام دارد که ان شاء‌الله به زودی اجرائی خواهد شد.

سرانه کتابخوانی باید در قم رتبه اول کشور باشد

وی افزود: قم پایتخت علمی و فرهنگی کشور است و باید این استان از نظر سرانه کتاب و کتابخوانی در کشور رتبه بر‌تر و نخست را داشته باشد.

در این دیدار مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان نیز با اشاره به نقش سازنده و اثر گذار شهرداری در توسعه فرهنگی خصوصاً در سالهای اخیر، ‌حضور شهرداری در برنامه‌های فرهنگی را فرصتی مغتنم دانسته و گفت: شهرداری قم از جمله شهرداری کلانشهرهای کشور می‌باشد که فعالیت‌های فرهنگی شایان تقدیری به انجام رسانده و در زمینه فعالیتهای کتابخوانی و ترویج آن، قدمهای موثری داشته است.

دکتر علی فریدونی همکاری شهرداری قم در عرصه کتابخوانی را فرا‌تر از مباحث نیم درصد رایج دانسته و شهرداری را به عنوان یکی از اثرگذار‌ترین نهاد‌ها در توسعه فرهنگ کتابخوانی یاد کرد و افزود: کتابخانه‌های عمومی در طول این ایام طبق روال قبل در دو شیفت کاری آماده پاسخگویی به نیازهای مطالعاتی و تحقیقاتی مراجعان است و اعضا می‌توانند از این خدمات بهره‌مند شوند.

 

کد خبر 1463695

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha