پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ آبان ۱۳۹۰، ۱۵:۱۸

در خراسان رضوی/

برگزیدگان مسابقه نقاشی "با هم شهرمان را ایمن کنیم" تقدیر شدند

برگزیدگان مسابقه نقاشی "با هم شهرمان را ایمن کنیم" تقدیر شدند

مشهد - خبرگزاری مهر: برگزیدگان خراسان رضوی در مسابقه ملی نقاشی دانش آموزی با موضوع "با هم شهرمان را ایمن کنیم" تقدیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر شهرسازی و معماری سازمان مسکن و شهرسازی خراسان رضوی در جمع برگزیدگان این مسابقه که با موضوع پیشگیری و کاهش خطرپذیری حوادث و بلایای طبیعی در سه سطح دبستان، راهنمایی و دبیرستان برگزار شد، اظهار داشت: پیش آگاهی و پیشگیری در همه امور بهتر از مبارزه و درمان است.

محمد حسن اکبرزاده ابراهیمی با بیان اینکه در بسیاری از مواقع پیشگیری، صدمات و خسارات جانی و اقتصادی ناشی از این بلایای طبیعی را به حداقل ممکن می رساند، افزود: این مهم، نیازمند آگاهی و شناخت آحاد جامعه از چگونگی برخورد با حوادث و بلایای طبیعی است.

وی افزود: لازم است تا با آموزش و اطلاع رسانی این امر، زمینه فکری و تعمق، ارتقاء دانش و آگاهی خانواده ها و فرهنگ سازی در این زمینه در سطح جوامع انسانی بسط و گسترش بیشتری پیدا کند.

وی افزود: در این مسابقه، 35 نفر از دانش‌آْموزان استان در سه مقطع تحصیلی به عنوان نفرات برگزیده انتخاب شدند که از این تعداد 13 نفر برگزیده و 22 نفر قابل تقدیر شناخته و مورد تقدیر قرار گرفتند.

کد خبر 1464416

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha