پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ آبان ۱۳۹۰، ۱۱:۰۰

کیانی در گفتگو با مهر:

حضورم در پرسپولیس قطعی نشده است/ نمی‌خواهم تماشاگر باشم

حضورم در پرسپولیس قطعی نشده است/ نمی‌خواهم تماشاگر باشم

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی با یادآوری اینکه استیلی پیش از شروع فصل نیز خواهان او شده بود،گفت: استیلی با من تماس گرفته اما هنوز بر سر معاوضه‌ام با یک بازیکن پرسپولیس توافقی صورت نگرفته است.

مهدی کیانی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص انتقالش به تیم فوتبال پرسپولیس گفت: استیلی دو روز قبل با من تماس گرفت و گفت که برای انتقالم به تیم فوتبال پرسپولیس آماده باشم و خوب تمرین کنم چون مسئولان دو باشگاه برای معاوضه من با یک بازیکن پرسپولیس در حال مذاکره هستند. البته در این خصوص هنوز توافقی حاصل نشده است.

وی با یادآوری اینکه مسئولان باشگاه تراکتورسازی هیچ تماسی با او نگرفته‌اند، افزود: دوست داشتم فوتبالم را در تیم تراکتورسازی ادامه دهم اما وقتی من را نمی خواهند چه کاری می توانم انجام دهم؟! می خواهم در نیم فصل دوم فوتبال بازی کنم نه اینکه تماشاگر بازی‌ها باشم.

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی یادآور شد: پیش از شروع فصل از چند تیم لیگ برتری از جمله پرسپولیس پیشنهاد داشتم و قبل از شروع بازی‌ها نیز استیلی با من تماس گرفته بود اما به دلیل علاقه‌ای که به تراکتورسازی دارم، در این تیم ماندم.

وی در خاتمه تصریح کرد: در حال حاضر چون با باشگاه تراکتورسازی قرارداد دارم، چاره‌ای ندارم جز اینکه تابع تصمیمات باشگاه باشم. البته از بین تیم‌هایی که خواهان من هستند پرسپولیس اولویت اول من بوده و دوست دارم در نیم فصل دوم پیراهن این تیم را برتن کنم.

کد خبر 1464676

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha