پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ آبان ۱۳۹۰، ۱۴:۳۹

سید محمدی:

کشاورزی حفاظتی در 139 هزار هکتار از مزارع گلستان اجرا شد

کشاورزی حفاظتی در  139 هزار هکتار از مزارع گلستان اجرا شد

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت: تاکنون در بیش از 139 هزار هکتار از اراضی استان کشاورزی حفاظتی اجرا شده و از این نظر وضعیت در مقایسه با دیگر استانها مطلوب است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید نصیر سید محمدی افزود: استان گلستان بیش از یک دهه در زمینه کشاورزی حفاظتی کارکرده و در این زمینه نسبت به استانهای دیگر کشور پیشرو است.

وی اظهار داشت: از مزیت های اجرای طرح ها کشاورزی حفاظتی می توان به نگهداری بقایای گیاهی ،استفاده از روشهای کم خاک ورزی و بی خاک ورزی، تناوب زراعی، کنترل وسایل و ماشین آلات کشاورزی، صرفه جویی در وقت و حفظ رطوبت و استفاده بهینه از منابع آب و خاک است.

سید محمدی بیان داشت: مشکلات کنونی بخش کشاورزی نظیر کاهش تولید محصولات کشاورزی، ظهور آفات در برخی از محصولات زراعی و آفت شدید آبهای زیرزمینی نشان دهنده آن است که در بخش کشاورزی رعایت اصول زیست محیطی صورت نگرفته است.

وی تاکید کرد: بنابراین برای جبران این کاستیها همه کشاورزان باید به سمت کشاورزی حفاظتی بروند .

گلستان 650 هزار هکتار اراضی زراعی و کشاورزی دارد.

کد خبر 1465449

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha