پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ آبان ۱۳۹۰، ۱۴:۵۹

روس‌ها مسافران ویژه نمایشگاه کتاب پاریس شدند

روس‌ها مسافران ویژه نمایشگاه کتاب پاریس شدند

نمایشگاه بین‌المللی کتاب پاریس در فرانسه با نگاه ویژه به ادبیات ژاپنی و بزرگداشت نویسندگان شهر مسکو از 26 تا 29 اسفند سال جاری (16 تا 19 مارس 2012) برپا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشگاه بین‌المللی کتاب پاریس در 31 سال گذشته نقش کلیدی در بازار کتاب جهانی ایفا کرده است و در سه سال گذشته موقعیت خود را طوری تغییر داده که پاسخگوی انتظارات همه دست‌اندرکاران این حوزه باشد.

بازار فیلم، روز ترجمه، کنفرانس دیجیتال و بازار فروش حق نشر از برنامه‌های مکمل این نمایشگاه است. آژانس‌های ادبی، نمایندگان فروش و ناشران علاوه بر استفاده از امکان برپایی غرفه‌های متنوع، می‌توانند در بازار فروش حق نشر نیز حضور داشته باشند.

نمایشگاه بین‌المللی کتاب پاریس برای دومین سال متوالی، به موضوع بزرگداشت نویسندگان و کتاب‌های یک شهر هم توجه نشان داده که امسال شهر مسکو، پایتخت روسیه بدین منظور انتخاب شده است و مکان ویژه‌ای به نویسندگان مسکو و کتاب‌هایشان در نمایشگاه کتاب پاریس اختصاص داده شده است.

همچنین برنامه‌ای به عنوان «روز ترجمه» برای دومین سال، قبل از آغاز نمایشگاه برای ترجمه و مترجمان پیش‌بینی شده تا دست‌اندرکاران حوزه کتاب در مورد دستاوردها، مشکلات و پیشرفت ها و تغییرات مورد نیاز دراین زمینه تبادل نظر کنند.

40 درصد کتاب‌هایی که هر سال در فرانسه چاپ می شود، ترجمه هستند.

بازار یک روزه فروش حق نشر سمعی و بصری برای چهارمین سال متوالی با همکاری انجمن ناشران زبان فرانسه و اتحادیه ناشران فرانسه نیز در نمایشگاه بین المللی کتاب پاریس برگزار می‌شود. ناشران فرانسوی در این بازار می‌توانند مجموعه‌ای از کتاب‌های برتر خود را به تهیه‌کنندگان فیلم و محصولات سمعی بصری برای تولید معرفی کنند.

کد خبر 1465513

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha