پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳۰ آبان ۱۳۹۰، ۱۶:۲۷

شورابی:

فرودگاههای گلستان توسعه می یابد

فرودگاههای گلستان توسعه می یابد

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس شورای حمل و نقل گلستان گفت: توسعه و تکمیل فرودگاههای استان در دست اجراست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی جوان شورابی بعد از ظهر دوشنبه در شورای حمل و نقل استان افزود: این طرح از مصوبات سفر دولت بوده که درحال تکمیل شدن است.

وی اظهار داشت: خوشبختانه پروژه‌های مصوب در بخش حمل و نقل روند اجرایی خوبی داشته چرا که بسیاری از پروژه ها بصورت 100 درصد و تعدادی از آن در حال تکمیل شدن است.

وی پروژه های راه آهن گرگان - مشهد، پروژه های راهسازی در سطح استان اعم از بزرگراهها و راههای روستایی و نوسازی ناوگان باربری و عمومی را از مهمترین مصوبات دانست.

به گزارش مهر، در این جلسه روند اجرایی و مشکلات و تنگناهای سر راه مصوبات سفرهای اول و دوم و سوم ریاست محترم جمهوری به استان گلستان در بخش حمل و نقل استان بررسی شد.

همچنین با توجه به شروع سفرهای چهارم ریاست جمهوری به استانها طرح های پیشنهادی نیز در این بخش مورد تبادل نظر قرار گرفت.
 
شورای هماهنگی حمل و نقل استان گلستان به صورت مستمر و با حضور مدیران و روسای ادارات و سازمانهای بخش حمل و نقل شامل راه و ترابری، حمل و نقل و پایانه ها، فرودگاههای استان،آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، هواشناسی، بنادر و کشتیرانی، حوزه نظارت بر راهسازی و راه آهن شمال تشکیل می شود.
کد خبر 1465663

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha