پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ آبان ۱۳۹۰، ۲۰:۰۰

نصرتی:

54 هزار بیمه شده طی 6 سال به خانوده تامین اجتماعی گلستان پیوستند

54 هزار بیمه شده طی 6 سال به خانوده تامین اجتماعی گلستان پیوستند

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیر درمان تامین اجتماعی استان گلستان گفت: در شش سال اخیر با حمایت دولت نهم و دهم بیش از 54 هزار بیمه شده اصلی به خانواده بزرگ تامین اجتماعی در استان پیوستند.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد نصرتی عصر دوشنبه در جمع بازنشستگان تامین اجتماعی افزود: اکنون تعداد بیمه شدگان این سازمان به حدود 180هزار نفر بیمه شده اصلی رسیده است.

وی اظهار داشت: بازنشستگان راهنمای گرانبهای فعالان امروز عرصه کار، تولید و توسعه جامعه هستند.

نصرتی افزود: بازنشستگان مروجان وکارآفرینان امروز و فعالان عرصه کار وتولید دیروز هستند و این دو لازم و ملزوم یکدیگرند، چرا که بدون پشتیبانی فکری آنان حرکت به سوی آینده و موفقیت دشوار خواهد بود.
 
وی عنوان کرد: بی شک به خاطر خدمات و ازخودگذشتگی بازنشستگان است که امروز صندوق تامین اجتماعی محکم سرپا ایستاده است که بعنوان بزرگترین صندوق بیمه گر و دومین تولید کننده درمان در کشور متنوع ترین و بیشترین خدمات را به بیمه شدگان خود ارائه می دهد.
 
وی عنوان کرد: هرعضوی از خانواده بزرگ تامین اجتماعی چه درعرصه کار وتولید و چه درعرصه علم و دانش هم در گذشته و هم در حال حاضرصادقانه به جامعه خود خدمت کرده است و دررفاه تمامی افراد جامعه نقش مهمی دارد.
 
نصرتی به برخی ازپیشرفت های صورت گرفته درچند سال اخیر درعرصه تامین اجتماعی استان اشاره کرد و گفت: قبل ازروی کارآمدن دولت نهم میزان بیمه شدگان دراستان کمتراز 10 درصد کل جمعیت آن بود.
 
مدیر درمان تامین اجتماعی گلستان بیان داشت: تعداد تخت های بیمارستانی نیزدرچند سال گذشته با حمایتهای دولت نهم و دهم دراستان افزایش مطلوبی داشته است وحدود 700 تخت جدید به تعداد تختهای موجود درگذشته اضافه شد.
 
نصرتی اعلام کرد: درسال گذشته بیمه شدگان تامین اجتماعی بیش از پنج میلیون بار مراجعه به مراکز مختلف درمانی این صندوق در استان داشته اند.
 
وی تاکید کرد: بی شک تمامی این پیشرفتها و کسب گواهینامه های معتبر بین المللی ایزو در امر کیفیت و افزایش مناسب تعداد بیمه شدگان همگی نتیجه تلاشهای شبانه روزی کارگران و حمایت فکری بازنشستگان، برنامه ریزیهای عالمانه مدیریتی و حمایتهای بی دریغانه تمامی مسئولان نظام وانقلاب است.
کد خبر 1465836

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha