محمد جواد حسین زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در کار تحقیقاتی که نهاد کتابخانه های عمومی کشور انجام داد، سرانه مطالعه در پنج بخش شامل کتابهای غیر درسی، قرآن و ادعیه، فضای مجازی، روزنامه و نشریات غیر روزانه اعم از مجلات، ماهنامه ها و فصلنامه ها مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی ادامه داد: استان کرمان در بخش سرانه مطالعه نشریات غیر روزانه رتبه دوم کشور و در نشریات روزانه رتبه چهارم کشور را کسب کرده است.
حسین زاده گفت: در مطالعه کتابهای غیر درسی هم در حالی که میانگین کشور 15 دقیقه است، این سرانه در استان کرمان 19 دقیقه و 34 ثانیه است که در این بخش رتبه چهارم کشور متعلق به کرمان است.
مدیر کل کتابخانه های استان کرمان بیان داشت: در بخش مطالعه قرآن و ادعیه هم کرمان رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.
وی همچنین تصریح کرد: این رتبه های کسب شده توسط استان کرمان، نشان دهنده علاقه مردم به کتاب خوانی است.
نظر شما