پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱ آذر ۱۳۹۰، ۱۲:۱۰

در جشنواره فیلم کودکان/

9 فیلم در سینما بهمن شهرکرد اکران شد

9 فیلم در سینما بهمن شهرکرد اکران شد

شهرکرد - خبرگزاری مهر: کارشناس امور سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهار محال و بختیاری گفت: 9 فیلم در جشنواره بین‌المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان در چهارمحال و بختیاری در سینما بهمن شهرکرد اکران شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرام فرجی اظهار داشت: در این جشنواره 9 فیلم در دو نوبت صبح و بعدازظهر در شهرکرد و شش فیلم در شهرستان‌ها به مدت پنج روز اکران که با استقبال خوب مردم روبرو شد.

وی افزود: فیلم‌های "مامان بهروز منو زد"، "پرواز مرغابی‌ها" ، "رویای سینما" ،"تو آزادی"، "فیتیله و ماه پیشونی'"، "شیر تو شیر"، "ترانه کوچک من" و "کودک و فرشته" از فیلم‌های این جشنواره بود که توانستند جای خود را در بین کودکان باز کنند.

فرجی تصریح کرد: تله فیلم "ماه تی تی"  از تولیدات استان چهارمحال و بختیاری یکی از فیلم‌های منتخب این جشنواره بود در زمان برگزاری این جشنواره اکران و پخش شد.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان لردگان نیز به استقبال پرشور کودکان این شهرستان از این جشنواره اشاره کرد و گفت: بیش از یک‌هزار نفر از دانش آموزان و نوجوانان  شهر لردگان فیلم‌های برگزیده این جشنواره را در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان لردگان به تماشا نشستند.

وی افزود: توجه به باورهای دینی، آیینی و ملی در سینمای کودکان و نوجوانان به عنوان یک اصل اساسی است که نقش موثر و اثربخشی دارد که فیلم‌سازان باید به آن بیش از پیش توجه داشته باشند.

کد خبر 1466242

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha