پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ دی ۱۳۸۳، ۱۲:۳۶

طي يك ماه گذشته ؛

23 مجوز توزيع قرآن صادرشده است

طي يك ماه گذشته 23 مجوز توزيع قرآن كريم از سوي دفتر نظارت بر چاپ و نشر قرآن كريم سازمان دارالقرآن سازمان تبليغات اسلامي صادر شده است .

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، در يك ماه اخير  58 مجوز چاپ صادر و به واسطه آن 821 هزار جلد قرآن منتشر شده است .

پس از بررسي ها و نظارت دفتر نظارت بر چاپ و نشر قرآن كريم سازمان دارالقرآن سازمان تبليغات اسلامي، از از ميان 58 قرآني كه مجوز نشر دريافت كرده بودند ، براي 23 قرآن مجوز توزيع صادر و در پي آن 392 هزار جلد قرآن روانه بازار نشر شده است .

به گفته حسن تفكري مدير كل دفتر نظارت بر چاپ و نشر قرآن كريم سازمان دارالقرآن سازمان تبليغات اسلامي ، مجوزهاي قرآني ، طي دو مرحله صادر مي شوند، در مرحله اول ، مجوز چاپ قرآن صادر شده ، كه پس از آن اگر قرآن هاي چاپ شده از سوي دفتر نظارت مورد تأئيد قرار گرفت و غلط و ايرادي نداشت ، مجوز نشر آن صادر و روانه بازار مي شود ، در غير اين صورت ، ناشران مي بايست غلط ها و ايرادهاي موجود رفع و پس از تأئيد نهايي مجوز نشر را دريافت كنند .

بر همين اساس و درپي بازخواني قرآن هاي منتشر شده ، طي يك ماه گذشته 2 هزار و 182 جزء قرآن ، غلط گيري و تصحيح شده است .

به دليل خطاهاي بسياري كه در قرآن هاي كريم وجود داشت و ضرورت نظارت و كنترل قرآن ها پيش از توزيع ، از سال 1364 ، تمام مجوزهاي چاپ و نشر قرآن كريم از سوي سازمان دارالقرآن سازمان تبليغات اسلامي صادر مي شود .

کد خبر 146645

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha