پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ آذر ۱۳۹۰، ۱۵:۵۳

رحمانی:

جنگلهای شمال نمی توانند تنها منبع مواد اولیه صنایع چوب و کاغذ باشند

جنگلهای شمال نمی توانند تنها منبع مواد اولیه صنایع چوب و کاغذ باشند

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اشاره به همایش ملی چوب و کاغذ در استان گفت: جنگل های شمال نمی توانند تنها منبع تولید کننده مواد اولیه صنایع چوب و کاغذ باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، رامین رحمانی بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه همایش نقشه راه چوب و کاغذ کشور افزود: باید به فکر تامین منابع دیگر برای مواد اولیه چوب و کاغذ باشیم و از پسماند ها ومواد بازیافتی نیز می توانیم به عنوان منبع مواد اولیه  استفاده کنیم. 

وی گفت: چهار هزار دانشجو در این دانشگاه وجود دارد که 40 درصد آنها در دوره ارشد و دکترا تحصیل می کنند و دانشگاه علوم کشاورزی در آستانه 55 سال تاسیس است.

وی ادامه داد:23 دوره کارشناسی و43دوره کارشناسی ارشد و 10 دوره دکترا نیز در این دانشگاه در حال فعالیت است.
 
وی اظهار داشت: دکترای کشاورزی هسته ای آخرین دوره دکترای هسته ای این دانشگاه است و 145 عضو هیئت علمی عضو این دانشگاه تمام وقت با این دانشگاه همکاری می کنند.
 
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گلستان در ادامه گفت:دکترای جنگل شناسی، خمیر و کاغذ برای اولین بار در این دانشگاه راه اندازی شد.
 
وی بیان داشت:10نشریه علمی پژوهشی در دانشگاه منتشر می شود ویک مجله تولیدات گیاهی  بین المللی نیز در این نمایشگاه منتشر می شود. 
 
رحمانی تصریح کرد: تامین غذای پاک و حلال و داشتن طبیعت مناسب و محیط زیست سالم از جمله محور های مورد نظر این دانشگاه است.
کد خبر 1466692

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha