محمد مسعودی درگفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در سال جاری 14 عنوان نمایشگاه در استان برپا شده است اظهار داشت: نمایشگاه خودرو در این استان تا کنون برپا نشده است.
وی تصریح کرد: برای برگزاری سایت نمایشگاهی نیازی به مجوز هیچ سازمانی نیست.
مدیر عامل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان چهار محال و بختیاری با اشاره به اینکه نمایشگاه های سال قبل طبق تقویم برگزار شد عنوان کرد: بیشترین نمایشگاه های تخصصی در راستا توسعه صادرات استان و پیشرفت صنایع و بازرگانی این استان برگزار شده است.
وی افزود: برای اولین بار در این استان نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان برگزار شد که شاهد حضور چهار نمایندگی شرکت های معتبر و معروف اروپایی و آسیایی از کشورهای ایتالیا، ترکیه، چین و آلمان بودیم.
مسعودی اذعان داشت: کشور های ایتالیا، ترکیه، چین وآلمان دستاوردهای خود را در معرض دید بازدید کنندگان قرار دادند.
نظر شما