پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲ آذر ۱۳۹۰، ۹:۳۹

"روبرتو مانچینی" هنوز امیدوار است

"روبرتو مانچینی" هنوز امیدوار است

سرمربی تیم فوتبال منچسترسیتی با وجود اینکه تیمش در آستانه حذف از مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا قرار دارد اما همچنان امید خود را از دست نداده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال منچسترسیتی سه شنبه شب در دیدار با ناپولی با نتیجه 2 بر یک شکست خورد و در رده سوم جدول رده بندی گروه نخست رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا قرار گرفت. این تیم حتی شاید با پیروزی بر بایرن مونیخ در روز پایانی رقابت‌ها هم نتواند به دور بعد صعود کند.

روبرتو مانچینی در نشست خبری پس از پایان بازی اظهار داشت: من در مورد نتیجه ناراحتم و برای بازیکنان تیمم متاسفم. با این حال فکر می کنم سزاوار شکست نبودیم. تیم ما مقابل ناپولی خیلی خوب بازی کرد اما دو گل دریافت کرد.

وی افزود: هیچ چیزی برای گفتن وجود ندارد. من سیتی یک تیم قدرتمند است که همواره خوب بازی می کند اما گاهی اوقات شما بازی را می بازید به ویژه در رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا. هدف ما در دیدار با ناپولی صعود به دور دوم رقابت‌ها بود اما در فوتبال همه چیز اتفاق می افتد.

سرمربی من سیتی در پایان شانس صعود ناپولی به دور بعدی رقابت‌ها را 70 درصد و شانس صعود من سیتی را 30 ردصد برآورد کرد.

کد خبر 1467134

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha