پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ آذر ۱۳۹۰، ۱۳:۲۸

لتیباری:

بیشتر کاغذ روزنامه با واردات تامین می شود

بیشتر کاغذ روزنامه با واردات تامین می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: استاد دانشگاه آزاد کرج گفت: یکی از محصولات مهم ما در کشور کاغذ روزنامه است که هر کس به آن نیاز دارد و در چند سال اخیر رشد نسبتا خوبی داشته و اغلب تامین این نوع کاغذ از طریق واردات به کشور ما می آید.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد لتیباری پیش از ظهر چهارشنبه در همایش ملی نقشه راه چوب و کاغذ افزود:یکی از اهداف برنامه ریزی ما برای داشتن نقشه راه در زمینه صنعت چوب و کاغذ داشتن اطلاعات نسبت به گذشته و آینده مان است.

وی در رابطه با این موضوع بیان داشت: متاسفانه در گذشته در زمینه کاغذ و چوب مشکلات بسیاری داشتیم و به طور معمول 10 سال بعد از این موضوع پیامدهای آن را داشتیم و حالت تعادلی نداشت.
 
 لتیباری افزود: کاغذ چاپ و تحریر به دلیل بالا رفتن سطوح آموزش و کاغذ بهداشتی در ایران همانند دیگر محصولات رشد خوبی داشته اما متأسفانه در این زمینه هم واردات ما بیشتر ار تولید بوده است.
 
وی گفت: یکی از محصولاتی که در این زمینه در آن پیشرفت خوبی داشتیم، صنعت مقواهای بسته بندی بوده به لحاظ اینکه وجود ماشین آلات دسته دوم و ساخت داخل، فرایند ساخت تبدیل آسان و جمع آوری مقواهای قهوه ای آسان تر است و همچنین قابل بازیافت است.
کد خبر 1467393

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha