پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ آذر ۱۳۹۰، ۱۳:۵۲

ولایتی:

آنتی بیوتیکها از موثرترین داروها هستند اگر درست مصرف شوند

آنتی بیوتیکها از موثرترین داروها هستند اگر درست مصرف شوند

رئیس بیمارستان مسیح دانشوری از آنتی بیوتیکها به عنوان موثرترین داروها نام برد و در عین حال نسبت به عوارض ناشی از مصرف نابجای آنها هشدار داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی‌اکبر ولایتی روز چهارشنبه در هفتمین همایش سالانه انجمن عفونی اطفال در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، افزود: اگر آنتی بیوتیکها درست و منطقی تجویز و مصرف شود در اغلب موارد برای نجات جان انسان از مرگ مفید است. 

وی با اعلام اینکه مصرف زیاد و نابجای آنتی‌بیوتیکها عوارض خواهد داشت، گفت: ترکیباتی که معروف به "آمینوگلوکزی" هستند اگر بیش از حد مجاز باشند اثر سوء بر کلیه و شنوایی می‌گذارند.

این متخصص اطفال افزود: آنتی‌بیوتیک یک دوره درمانی دارد و فقط پزشک نحوه تجویز میزان و دوره مصرف آن را تشخیص می‌دهد و اگر آن دوره رعایت نشود موجب عود بیماری و مقاومت دارویی در بدن بیمار می‌شود.

وی تاکید کرد: مصرف نابجای آنتی‌بیوتیک برای جامعه مضر است چرا که باعث مقاومت میکروبی و پاسخ ندادن بیماری به درمان خواهد شد. همچنین تعداد زیادی از میکروبها در بدن وجود دارند که درصدی از آنها به آنتی‌بیوتیکها مقاوم شده‌اند.

کد خبر 1467560

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha