پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ آذر ۱۳۹۰، ۱۰:۳۹

صفایی:

احداث میدان غدیر در رباط کریم تردد در آزادراه تهران - ساوه را روان می کند

احداث میدان غدیر در رباط کریم تردد در آزادراه تهران - ساوه را روان می کند

رباط کریم - خبرگزاری مهر: مدیر روابط عمومی شهرداری رباط کریم گفت: احداث میدان بزرگ غدیر در ورودی شهر رباط کریم پروژه مهمی است که مسیرهای تردد به آزادراه تهران ساوه و جاده قدیم تهران ساوه و فرودگاه بین المللی حضرت امام خمینی (ره) را روان می کند.

رضا صفایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: معمولا دروازه ورودی به شهرها نمایانگر فرهنگ و تاریخ آن شهر است و شهر تاریخی رباط کریم با وجود داشتن بناهای تاریخی از جمله کاروانسرای حاج کمال که در دل این شهر قرار گرفته خود دلیلی بر قدمت این شهر است.

صفایی افزود: با توجه به اینکه میدان غدیر یکی از میدانهای بسیار زیبای شهر خواهد بود عملیات اجرای فضای سبز این طرح در حال پایان است.

به گفته این مسئول  سعی بر این شده که در ساخت این میدان از معماری ویژه ای بهره گیری شود.

صفایی از نصب انمادهایی با موضوع غدیر و ولایت در این شهر خبر داد و تصریح کرد: با توجه به انتخاب اسم غدیر برای این میدان سعی شده است المانی با موضوعیت غدیر و همچنین تلفیقی از نماد گذشته و تاریخی این شهر طراحی و در این میدان جانمایی شود.

کد خبر 1467632

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha