پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ آذر ۱۳۹۰، ۱۴:۵۶

کیان تاکید کرد:

اجرای عملیات گودبرداری در فصل بارندگی با توجه بیشتری صورت گیرد

اجرای عملیات گودبرداری در فصل بارندگی با توجه بیشتری صورت گیرد

کرج - خبرگزاری مهر: مدیر بحران شهرداری کرج با اشاره به آغاز فصل بارندگی گفت: اجرای عملیات گودبرداری در فصل بارندگی با توجه و حساسیت بیشتری انجام شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، روح الله کیان با بیان این مطلب، مالکان ساختمان هایی که قصد انجام فعالیت های ساخت و ساز دارند را ملزم به رعایت موارد ایمنی در خصوص ساختمان سازی دانست و افزود: رعایت استاندارهای لازم در ساخت و ساز به ویژه در فصل زمستان از سوی مالکان امری ضروری است.
 
وی هماهنگی با مهندسان ناظر و بهره گیری از نحوه صحیح انجام این عملیات را مهم ارزیابی کرد و اظهارداشت: اشراف مهندسان ناظر بر امور ساختمان سازی نقش بسزایی در جلوگیری از خطرات احتمالی عملیات ساخت و ساز ایفا می کند.
 
این مسئول با بیان اینکه، عملیات گود برداری بعد از پیاده کردن نقشه و کنترل آن در صورت لزوم صورت می گیرد عنوان کرد: گود برداری برای آن قسمت از ساختمان انجام می شود که در طبقات پایین تر از کف طبیعی زمین ساخته می شوند.
 
کیان، ایجاد موتور خانه ها، انبارها و پارکینگ ها  را از جمله مواردی ذکر کرد که برای اجرای آن نیاز به انجام گودبرداری است.
 
وی در نظر داشتن امنیت جانی شهروندان را مهم ارزیابی و تاکید کرد: توجه به این مهم  باید در دستور کار عوامل اجرایی ساختمان ساز اعم از مالک و مهندس ناظر ساختمان قرار گیرد.
 
مدیر بحران شهرداری کرج با بیان اینکه، ساختمان سازی در حال حاضر در همه مناطق تحت پوشش شهرداری کرج انجام می گیرد، افزود: در این زمینه به منظور جلوگیری از بروز حوادث  ناشی از  ریزش ساختمانهای مجاور، مالکان باید نسبت به ایمن سازی محل گودبرداری ساختمان خود اقدام کنند.
 
کیان تاکید کرد: در صورت عدم توجه به مسائل ایمنی و بروز مشکلات طبق قانون مالک و مهندس ناظر باید جوابگو باشد.
 
 

 
کد خبر 1467645

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha