به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرضا آقاخانی در کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی این استان اظهار داشت: در اولویت بندی برگزاری نمایشگاه ها به مسائل فرهنگی کمتر توجه و بیشتر به عوامل تأثیر گزار بر جسم و ظاهر افراد توجه شده است.
وی تأکید کرد: از نظر هزینه ریالی ایران رتبه نخست در مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی دنیا را داشته که با توجه به این آمار دیگر نیازی به برگزاری نمایشگاه آرایشی و بهداشتی وجود ندارد.
فرمانده نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری انعکاس پتانسیل ها و ظرفیت های چهارمحال و بختیاری برای جذب فعالان بخش تجاری، اقتصادی و سرمایه گذاران به منظور احداث نمایشگاه بین المللی را ضروری دانست و افزود: تمامی دست اندرکاران استان بایستی برای به نمایش گذاشتن پتانسیل ها و ظرفیت های بالقوه این استان تلاش کرده تا با ایجاد نمایشگاه بین المللی مناسب در راستای توسعه همه جانبه اقدام شود.
آقاخانی به ابعاد احداث یک نمایشگاه بین المللی بزرگ در چهارمحال و بختیاری اشاره و تصریح کرد: ابعاد وجودی چنین نمایشگاهی، منجر به تحولات عظیم و دستاوردهای خوب از لحاظ رونق اقتصادی و گسترش ارتباط و مراوده بین مردم و توسعه علم و بخش های مختلف این استان می شود.
نظر شما