پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ آذر ۱۳۹۰، ۹:۰۷

نامجو اعلام کرد:

دستور رئیس جمهور برای حل مشکل مالی وزارت نیرو

دستور رئیس جمهور برای حل مشکل مالی وزارت نیرو

وزیر نیرو با بیان اینکه رئیس جمهور برای حل مشکلات مالی صنعت آب و برق یک دستور صادر کرد، گفت: کارگروه مشترکی برای بررسی مسائل وزارتخانه بین دولت و مجلس تشکیل می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید نامجو با اعلام اینکه رئیس جمهوری برای کمک به گردش مالی صنعت آب و برق کشور دستور داد آن بخش از واریزی های وزارت نیرو که به هدفمندی یارانه ها مربوط نیست به خزانه کل واریز نشود، گفت: از این طریق امکان دریافت مستقیم آن مهیا می شود و ما در حال پیگیری هستیم.

وزیر نیرو در پی ایجاد مشکلات مالی وزارتخانه متبوع خود و بدهی به پیمانکاران، گفت: قرار شد نمایندگانی از دولت و مجلس شورای اسلامی با تشکیل نشست های مشترک نسبت به بررسی دغدغه ها و رفع مشکلات موجود در وزارت نیرو چاره اندیشی کنند.

نامجو تصریح کرد: معاونان رئیس جمهور در امور مجلس و برنامه ریزی و نظارت راهبردی، وزیر نیرو و تعدادی از اعضای هیئت رئیسه مجلس ترکیب اعضای نشست های مشترک دولت و مجلس هستند تا به دغدغه ها پایان دهند.

وی خاطرنشان کرد: کمیسیون اصل 90 مجلس در این رابطه نیز موضوع بدهی ها و واریزی های صنعت برق به خزانه را مورد رسیدگی قرار داد و کمیته ای تشکیل شد تا اختلاف های وزارت نیرو و وزارت اقتصاد را مورد بررسی قرار دهد تا بخشی از مطالبات وزارت نیرو که تاکنون احصاء نشده است در اختیار قرار گیرد که در صورت تحقق این کار کمک خوبی به صنعت برق کشور می شود.

وزیر نیرو افزود: افزون بر این، دولت هم تا حد توان کمک های خوبی به وزارت نیرو کرده و 4000 میلیارد ریال برای صنعت برق در نظر گرفته است که 2000 میلیارد ریال آن اختصاص پیدا کرده و 2000 میلیارد دیگر انشاالله تا پایان سال دریافت می شود که با این مبالغ تا حدود زیادی بدهی به پیمانکاران خرد تسویه خواهد شد.

نامجو اظهار داشت: همچنین دولت مصوبه ای را برای تامین آب روستایی و مرزی که دغدغه بسیاری از نمایندگان مجلس است به تصویب رساند که بر اساس آن 7هزار و 500 میلیارد ریال به وزارت نیرو اختصاص پیدا خواهد کرد.

وی یادآور شد: دولت با تقبل بدهی وزارت نیرو به سامانه بانکی که حدود 70هزار میلیارد ریال است بخش بزرگی از بدهی های این وزارتخانه را کاهش داد و 30 هزار میلیارد ریال دیگر که مربوط به بدهی صنعت برق به پیمانکاران می شود از محل درآمدهای آن و منابعی که ذکر شد در حال پرداخت است.

وزیر نیرو ضمن اشاره به تعامل دولت و مجلس برای حل مشکلات خاطرنشان کرد: در بودجه 91 نیاز است تا منابع مالی دقیقی برای وزارت نیرو طراحی و تنظیم شود تا در صورتی که بخشی از بدهی برای سال آینده ماند پرداخت شود.

کد خبر 1468725

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha