پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ آذر ۱۳۹۰، ۱۹:۱۶

جوسازی علیه ایران ادامه دارد/

لفاظی ماجراجویانه "کاین" علیه ایران/ اوج سرسپردگی به رژیم اشغالگر قدس

لفاظی ماجراجویانه "کاین" علیه ایران/ اوج سرسپردگی به رژیم اشغالگر قدس

یکی از نامزدهای حزب جمهوریخواه آمریکا برای انتخابات ریاست جمهوری سال آتی در اظهاراتی ماجراجویانه، جمهوری اسلامی ایران را تهدید به اقدام نظامی در صورت پیروزی در انتخابات کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، "هرمان کاین" نامزد سیه چرده جمهوریخواهان آمریکا نیمه شب گذشته در مناظره تلویزیونی شبکه خبری "سی ان ان" در اظهاراتی خصمانه علیه ایران، حمایت خود را از صهیونیستها در صورت حمله نظامی به ایران به سبب پافشاری بر حق مشروع هسته ای خود اعلام کرد.

وی مدعی شد: چندین دلیل برای کمک به اسرائیل برای حمله نظامی علیه ایران وجود دارد که مهمترین آنها موضوع افغانستان است. اگر نیروهای خود را از این کشور خارج کنیم ایران درصدد آن است که جای خالی قدرت را در افغانستان پر کند.

هرمان کاین این اظهارات را در حالی بیان می کند که با اتهام فساد اخلاقی روبرو شده و برخی کارشناسان معتقدند مطرح شدن اتهام فساد اخلاقی علیه کاین در زمانی که وی در نظرسنجیها در صدر نامزدهای حزب جمهوریخواه قرار گرفته، می ‌تواند وجهه او را در رقابت با نامزدهای حزب جمهوریخواه و همچنین رقابت نهایی با باراک اوباما، در انتخابات آینده مخدوش کند.

کد خبر 1469064

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha